Ευδοκία Τσαγκλή

H Ευδοκία Τσαγκλή είναι ένα νέο κορίτσι το οποίο πρωτοσυστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσω του ριάλιτι “Big Brother” το ποίο προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ το 2021 και κατάφερε να φτάσει στον τελικό αλλά δεν πήρε την πρώτη θέση. Ήταν ένα πρόσωπο το οποίο είχε κερδίσει τον κόσμο διότι ήταν πολύ γλυκιά και είχε έρθει πολύ κοντά με τον νικητή, Νίκο Τακλή με τον οποίο έκανε σχέση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το κορίτσι με το λαμπερό χαμόγελο και την εντυπωσιακή παρουσία, αποφάσισε μετά το ριάλιτι, να κυνηγήσει ένα άλλο “όνειρο” και μπήκε στο My Style Rocks αλλά η μίρα τςη έπαιξε σκληρό παιχνίδι καιθώς ήταν μια από τοςυ επιβάτες στο σοκαριστικό δυστύχημα στα Τέμπη!

Ευδοκία Τσαγκλή – Βιογραφικό, το δυστύχημα στα Τέμπη, το Big Brother, η σχέση με τον Νίκο Τακλή

H Eυδοκία Τσαγκλή είναι γεννημένη στην Ουκρανία αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη! Είναι 33 ετών και έχει κάνει πολλές σπουδές για τις οποίες είναι πολύ περήφανη! Είναι yoga instructor, έχει πτυχίο στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές ενώ έχει πτυχίο και στη δημοσιογραφία.

Ως ανήσυχο πνεύμα το οποίο είναι αποφάσισε κάποια στιγμή να ασχοληθεί με τη διοργάνωση πάρτι σε κλαμπ όπου η techno μουσική πρωτοστατεί, στην Ίμπιζα και τη Γερμανία. Λατρεύει τη φύση και το ελεύθερο κάμπινγκ και είναι πιστή θαυμάστρια της αυτοβελτίωσης.

Είναι μια γυναίκα που έχει πολλές ευαισθησίες και διαρκώς είναι σε μια αναζήτησή! Μιλά Ρωσικά, Ελληνικά και αγγλικά και οι περισσότεροι φίλοι της είναι άνδρες.

Η σχέση με τον Νίκο Τακλή

Όταν η Ευδοκία μπήκε στο Big Brother το 2021, γνώρισε τον Νίκο Τακλή ο οποίος ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο ίσως να μην ερχόταν κοντά στην έξω ζωή αλλά οι δυο τοςυ δημιούργησαν μια γλυκιά φιλία η οποάι εξελίχθηκε σε σχέση όταν βγήκαν από το παιχνίδι! Οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να μοιραστούν το έπαθλο που τελικά πήρε ο Νίκος αλλά η ίδια σε συνέντευξη της ανέφερε πως δεν έχει πάρει κανένα μερίδιο!

Το δυστύχημα στα Τέμπη

Στις 28/2/2023 σημειώθηκε ένα τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη όπου δυο αμαξοστοιχίες – ένα εμπορικό τρένο και ένα intercity – συγκρούστηκαν και 57 συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους ενώ δεκάδες τραυματίστηκαν. Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και η Ευδοκία Τσαγκλή η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί σοβαρά τραύματα αλλά ευτυχώς είναι καλά και δυνατή.

Η Ευδοκία μιλώντας στην εκπομπή “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΙ αποκάλυψε πως ήταν στο δεύτερο επιβατικό βαγόνι – τρίτο στην ουσία – και η πίστη της μεγάλωσε ακόμη περισσότερο μετά από το θαύμα που έζησε καθώς σώθηκε .

H πρώην παίκτρια του Big Brother βγήκε από το τρένο έχοντας κατάγματα στη λεκάνη και δεν ήθελε να επεκταθεί περισσότερο διότι θεωρεί πως αυτά που έπαθε εκείνη δε συγκρλινονται με όλα όσα έπαθαν οι άνθρωποι που έφυγαν από τη ζωή και με αυτό που περνούν οι οικογένειες τους.

Οι πρώτες στιγμές μετά τη σύγκρουση ήταν τραγικές και ευγνωμονεί την οποιοδήποτε δύναμη που την έσωσε, ενώ “υποκλίθηκε” σε όλους τους τραυματίες που κατάφεραν να αντέξουν μετά τη σύγκρουση.

Το instagram

Παρά την πλούσια δράση της στο Instagram, η Ευδοκία αποφάσισε να σβήσει όλες τις αναρτήσεις της και να βάλει στην εικόνα προφίλ  μια μαύρη φωτογραφία καθώς και εκείνη θρηνεί όπως και όλη η χώρα!

Περαστικά να είναι όλα!

Τσέκαρε και αυτά: