Εύη Ιωαννίδου

First of all να πω, πως η Εύη Ιωαννίδου στα δικά μου τα μάτια είναι μια καλλονή και πραγματικά είναι από τα κορίτσια τα οποία θεωρώ πως έχει μια θέση στον παγκόσμιο χάρτη του μόντελινγκ, αλλά στην καρδιά μου όπως και στην καρδιά πολλών γυναικών δε θα καταφέρει να μπει ποτέ αν συνεχίσει να κάνει δηλώσεις που είναι πραγματικά άσχημες!

Ας το πιάσουμε λίγο από την αρχή! Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το Nomads και το GNTM, μίλησε στην εφημερίδα «On Time» και τη δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη, για όλα όσα κάνει στη ζωή της αλλά και για τα μηνύματα τα οποία μπορεί να δέχεται στο Instagram και να είναι πονηρά!

Όλα καλά, όλα ωραία, μέχρι ρωτήθηκε αν έχει δεχτεί παρενόχληση και απάντησε πως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο και πως θεωρεί ότι την εν λόγω παρενόχληση που αφορά σε ερωτικές επαφές, μπορεί να την προκαλέσει μια γυναίκα με τη στάση της! Χμμμμ, μάλιστα!

Λοιπόν, εν έτη 2020 αρνούμαι να δεχτώ τέτοιου είδους δηλώσεις από γυναίκες και ειδικά από γυναίκες που βρίσκονται στον χώρο της showbiz και ξέρουν πολύ καλά πως κινούνται τα πράγματα! Η παρενόχληση τέτοιας φύσης απέναντι σε γυναίκες έχει προκαλέσει μέχρι και θάνατο σε κοπέλες οι οποίες δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν αυτό που τους συμβαίνει! Δε χρειάζεται να ντυθείς προκλητικά, να τα βγάλεις όλα στη φόρα και να χορεύεις εν εξάλλω πάνω στα τραπέζια για να σου συμβεί κάτι τόσο άσχημο!

Όλα είναι στο μυαλό αγαπητή μου Εύη Ιωαννίδου που τόσο σε θαυμάζω για τα υπέροχα πόδια που διαθέτεις! Η συγκεκριμένη τάση που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος έτσι ώστε να «στριμώξει» μια γυναίκα είναι στο μυαλό και στη διάθεση που έχει για να αποκτήσει εξουσία! Και από μια γυναίκα δεν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιου είδους δηλώσεις!

Αν κάποιος κάνει τέτοιου είδους επιθέσεις, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία και σε αυτό δε σηκώνω κουβέντα! Ακόμη και να εμφανιστεί μια γυναίκα η οποία χορεύει μπροστά στα έναν άνδρα με τα λιγότερα ρούχα που μπορεί να φανταστεί κανείς, ο άλλος δεν έχει κανένα δικαίωμα να της επιτεθεί και να προσπαθήσει να επιβληθεί, βεβηλώνοντας το σώμα της και τη ψυχή της μια για πάντα!

Όχι, αγαπητή μου Εύη! Η βία κατά των γυναικών δε συμβαίνει επειδή είναι προκλητικές και επειδή κάνουν τσαχπινιές για να τραβήξουν την προσοχή! Υπάρχουν όρια και υπάρχει σεβασμός, και όταν ένας άνδρας διαθέτει παιδεία και τα μυαλά του βρίσκονται μέσα στο κεφάλι του, τότε συμβαίνουν όμορφα πράγματα επειδή τα θέλουν και οι δυο!

Αυτά είχα να δηλώσω για σήμερα!

Talk to you soon ! Alexandra Mealy – @stylefreakalex