Εύη Σαλταφερίδου

Η Εύη Σαλταφερίδου είναι μια από τους 26 παίκτες που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Survivor All Star και πλέον αγωνίζεται στον Άγιο Δομίνικο με κύριο στόχο της να πάρει το μεγάλο έπαθλο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η fitness coach συμμετείχε στο Survivor 2018 όπου και κατάφερε να φτάσει πολύ ψηλά αλλά τελικά την νίκη πήρε ο συμπαίκτης της Ηλίας Γκότσης! Μάλιστα, στον ίδιο κύκλο είχε συμμετάσχει και η Κατερίνα Δαλάκα με την οποία είχε κάποιες στιγμές έντασης στον στίβο μάχης!

Παρόλα αυτά τα δυο κορίτσια κράτησαν καλές σχέσεις και μετά το παιχνίδι και πάντα μιλούσαν με πολύ καλά λόγια η μια για την άλλη!

Κάνοντας μια “βόλτα” στο λογαριασμό που διατηρεί η Εύη Σαλταφερίδου στο Instagram, βρήκαμε μια selfie που είχε βγάλει το 2019 με την συμπαίκτρια της αλλά λίγοι ήταν εκείνοι που της είχαν δώσει σημασία.

Και προφανώς, δε γινόταν να μη στη δείξουμε αφού ξέρουμε πώς σου αρέσει να θυμάσαι και εσύ όμορφες στιγμές του παρελθόντος!

Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά, είναι άβαφες και κούκλες και τα σχόλια είναι αμέτρητα αφού έχουν πολλούς followers που τις θαυμάζουν στο διαδίκτυο!

Τσέκαρε τη φωτογραφία :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Saltaferidou (@evi.sa)

Μια όμορφη στιγμή τους την οποία μπορεί να ξαναδούμε στο Survivor All star!

Τσέκαρε και αυτά: