Εύη Σαλταφερίδου

Η Εύη Σαλταφερίδου είναι μια από τις πολύ δυνατές γυναίκες που έχουν μπει στο Survivor All Star και έχει καταφέρει να φέρει πολλές νίκες στην ομάδα της αφού ξέρει πολύ καλά πως να αγωνίζεται! Αλλά όλοι ξέρουμε πως δεν είναι το μόνο πράγμα που μετρά στο παιχνίδι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί να είναι ο άνδρας που μας κάνει όλους να γελάμε με τα κολπάκια του, αλλά έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του τα οποία είναι λίγο πιο σοβαρά και στην προσωπική του συνέντευξη την οποία βλέπουμε στο νέο τρέιλερ, τον ακούμε να λέει πως η Εύη Σαλταφερίδου έλεγε την προηγούμενη εβδομάδα να φύγει ο Γιώργος Ασημακόπουλος και αυτή την εβδομάδα έλεγε να φύγει ο Παναγιώτης και δεν του άρεσε το γεγονός πως φάσκει και αντιφάσκει. Μάλιστα, είπε ειρωνικά πως δεν γίνονται κ@@@λοτούμπες και πως δε μετρούν οι φιλίες.

Σε άλλα νέα ένα ακόμη δύσκολο αγώνισμα θα κάνει τους παίκτες να πέσουν στις λάσπες και να μπλεχτούν σε δίχτυα με σκοπό να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους.

Στο συμβούλιο θα δούμε μια νέα κόντρα ανάμεσα σε Καραγκούνια και Μπάρτζη καθώς ο μισθοφόρος τον κατηγορεί για έπαρση και υπάρχουν κάποια ειρωνικά σχόλια!

Tσέκαρε και αυτά: