Εύη Σαλταφερίδου

H Εύη Σαλταφερίδου και ο Ηλίας Γκότσης είναι δυο παίκτες του Survivor All Star που έχουν εναντιωθεί στον Τάκη Καραγκούνια και έχουμε δει τον παίκτη να προσπαθεί να τους “λυγίσει” με όσα λέει και όσα κάνει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Πρόσφατα είδαμε μια πολύ τρυφερή αγκαλιά μεταξύ των δυο παικτών και ένα δημοσίευμα κατάφερε να προκαλέσει τριγμούς, καθώς ισχυριζόταν πως οι δυο τους είναι ζευγάρι. Όμως, η αλήθεια είναι άλλη!

Σύμφωνα με τον αδερφό του Ηλία Γκότση, τα δυο παιδιά είναι πολύ καλοί φίλοι και πως έχουν δυο συντρόφους που τους περιμένουν στην Ελλάδα. Όσα ακούστηκαν έχουν στεναχωρήσει πολύ την οικογένεια του Ηλία Γκότση και ο αδερφός του παίρνει θέση και απαντά για το δημοσίευμα.

“Θεωρώ πως ένας δημοσιογράφος που ξέρε να κάνει καλά τη δουλειά του και να παρουσιάζει την αλήθεια στον κόσμο, γνωρίζει ότι τόσο ο Ηλίας όσο και η Εύη Σαλταφερίδου, όχι μόνο έχουν συντρόφους έξω από το παιχνίδι, αλλά κάνουν και καθημερινή παρέα. Αυτό το είδαμε άλλωστε και στο έπαθλο επικοινωνίας”. 

Η οικογένεια έχει επικοινωνήσει με τους ανθρώπους που δημιούργησαν το δημοσίευμα και έχουν ζητήσει να “κατέβει” και να ζητήσουν συγγνώμη, σύμφωνα με την εκπομπή “Γεια σου “.

Τα δυο παιδιά συνεχίζουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον!

Tσέκαρε και αυτά: