Εύη Σαλταφερίδου

H Εύη Σαλταφερίδου είναι μια από τις παίκτριες που γνωρίσαμε στο Survivor 2018 και επιστρέφει δυναμικά στο Survivor All Star για να διεκδικήσει όλα όσα πιστεύει πώς έχασε πριν από κάποια χρόνια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To βιογραφικό της Εύης Σαλταφερίδου

Η Εύη Σαλταφερίδου μένει στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε και είναι 32 ετών. Η κολύμβηση ήταν μεγάλη της αγάπη από μικρή ηλικία και ασχολήθηκε ενεργά με το άθλημα. Έχει σπουδάσει γυμναστική και πλέον ασχολείται με το επάγγελμα ενώ έχει κάνει και φωτογραφίσεις. Έχει μεγάλη αδυναμία στα αδέρφια της και την υπόλοιπη οικογένεια της.

Είναι ένα κορίτσι το οποίο κατάφερε να γίνει γνωστό μέσω της συμμετοχής  της στο Survivor 2018 και την είδαμε να παλεύει στα αγωνίσματα.

Πλέον επιστρέφει στον “τόπο του εγκλήματος” και θέλει να κερδίσει το Survivor All Star!

Η σχέση με τον Κώστα Καραφώτη

H Εύη Σαλταφερίδου είδε το όνομα της να φιγουράρει στα sites και στα περιοδικά όταν αποκαλύφθηκε η σχέση που διατηρούσε με τον τραγουδιστή Κώστα Καραφώτη. Οι δυο τους έκαναν κοινές εμφανίσεις αλλά σπανίως μιλούσαν για το δεσμό τους διότι δεν ήθελαν να απασχολούν για αυτό τον λόγο.

Το ζευγάρι μετά από δυο χρόνια σχέσης αποφάσισε να χωρίσει και παρόλο που οι φήμες τους ήθελαν να συγκατοικούν, εκείνοι προτίμησαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι σέξι πόζες

Η Εύη Σαλταφερίδου διαθέτει ένα εξαιρετικά καλογυμνασμένο σώμα και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το cycling το οποίο είναι ένα είδος γυμναστικής το οποίο υπόσχεται εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Saltaferidou (@evi.sa)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Saltaferidou (@evi.sa)

Η γυμνάστρια έχει αναρτήσει κατά καιρούς πολύ εντυπωσιακές εικόνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram – στον οποίο διαθέτει μέχρι στιγμής 49Κ followers – και οι ακόλουθοι της παθαίνουν σοκ κάθε φορά με τις σέξι πόζες της και τα μαγιό της.

Αναμένεται να είναι από τα κορίτσια που θα κολάσει τους τηλεθεατές και ήδη έχουν ξεκινήσει να συζητούν οι άνδρες για την εμφάνιση της.

Τσέκαρε και αυτά:

Ψηλοί άνδρες : Γίνονται καλύτεροι σύζυγοι

Σχέσεις : Τι να κάνεις με τον σύντροφο σου το 2023