Εύκολες συνταγές

Τα χόρτα μέσα από εύκολες συνταγές μπορούν να γίνουν ένα φανταστικό έδεσμα και η παρακάτω συνταγή είναι με βλήτα και με φέτα και αυγά.

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Προετοιμάζω το τηγάνι

    Ζεσταίνω σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο.

  2. Σωτάρω τα υλικά

    Ρίχνω τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα σοτάρω για 2-3 λεπτά. Προσθέτω το σκόρδο και συνεχίζω το σοτάρισμα για 1 λεπτό ακόμη. Ρίχνω τα βλήτα, αλατίζω, χαμηλώνω τη φωτιά και σκεπάζω το τηγάνι.

  3. Μαγείρεμα

    Τα αφήνω να αχνιστούν για 8-10 λεπτά ανακατεύοντας 2-3 φορές. Προσθέτω στο τηγάνι το ζωμό και μαγειρεύω για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

  4. Τρυπώ τα χόρτα

    Με μια ξύλινη κουτάλα κάνω «τρύπες» ανάμεσα στα χόρτα και σπάω απευθείας τα αυγά.

  5. Ολοκληρώνω

    Σκορπίζω τη φέτα, αλάτι και χοντροσπασμένα πιπέρια, σκεπάζω το τηγάνι και μαγειρεύω για 4-5 λεπτά μέχρι να σφίξουν τα αυγά.

    Τσέκαρε κι αυτά:

    Γιώργος Ζώης: Συνέντευξη του γνωστού ηθοποιού στο Citynow

    Βάσια Μαυράκη: Το πολιτικό μέλλον Κασσελάκη-Μητσοτάκη σύμφωνα με τα άστρα