Ευρωπαϊκές πόλεις

Ευρωπαϊκές πόλεις :Μια νέα έρευνα της Compare The Market Australia αποκάλυψε τις καλύτερες πόλεις για να ταξιδέψουν οι εργαζόμενοι εργένηδες με βάση παράγοντες όπως το κόστος ενός ραντεβού, η τιμή του ενοικίου και η ταχύτητα του διαδικτύου στη περιοχή.

Το Τόκιο κατέλαβε την κορυφή της λίστας με το 4ο χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας και την 13η ταχύτερη ταχύτητα διαδικτύου από τις πόλεις που αναλύθηκαν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όταν μετακομίζουμε για να εργαστούμε στο εξωτερικό, δεν έχουμε πάντα έναν σύντροφο στο πλευρό μας για να γνωρίσουμε νέους πολιτισμούς, κουζίνες και εμπειρίες. Αλλά ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις για να ζήσετε και να εργαστείτε ως νέοi και single;

H Compare The Market εξέτασε 7 παράγοντες, όπως το κόστος ενός ραντεβού, το ποσοστό ανεργίας, τις ταχύτητες λήψης στο διαδίκτυο και τις τιμές των ενοικίων σε όλο τον κόσμο, και κατέταξε τις καλύτερες πόλεις από την υψηλότερη προς τη χαμηλότερη με βάση τη συνολική βαθμολογία τους.

Παρακάτω παρουσιάζονται οι 10 κορυφαίες πόλεις για να ζήσει και να εργαστεί κανείς για νέους εργένηδες*:

Η Κοπεγχάγη προσφέρει την ταχύτερη ταχύτητα διαδικτύου για απομακρυσμένη εργασία.

Όταν πρόκειται για εργασία απτο σπίτι στο εξωτερικό, η γρήγορη ταχύτητα του διαδικτύου είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη παραγωγικότητα. Για όσους η τεχνολογία αποτελεί βασικό συστατικό της εργασίας τους, η Κοπεγχάγη στη Δανία έχει την ταχύτερη ταχύτητα με 123,96 Mbps, ακολουθούμενη από τη Ζυρίχη και τη Στοκχόλμη.

Και τέλος, θα θελήσετε να μείνετε κάπου όπου το ενοίκιο είναι προσιτό, και η Σόφια στη Βουλγαρία ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την περιγραφή με το μέσο μηνιαίο ενοίκιο να είναι μόλις 310 δολάρια (USD).

Ο Anthony Fleming, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων υγείας, ζωής και προστασίας εισοδήματος της Compare the Market, εξηγεί πώς ένα συμβόλαιο προστασίας εισοδήματος θα μπορούσε να είναι επωφελές για όσους ελπίζουν να εργαστούν στο εξωτερικό: “Εάν βρίσκεστε σε διακοπές εργασίας, η διατήρηση μιας πηγής εισοδήματος σε περίπτωση ατυχήματος μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ μιας ευχάριστης και μιας καταστροφικής εμπειρίας.

“Αυτό που είναι σημαντικό να έχετε κατά νου είναι ότι ενώ τα περισσότερα αυστραλιανά συμβόλαια προστασίας εισοδήματος θα σας καλύψουν οπουδήποτε στον κόσμο, ορισμένα έχουν περιορισμούς ή αυξημένα ασφάλιστρα, ανάλογα με το πού ταξιδεύετε.

“Εάν συμβεί το χειρότερο και δεν μπορείτε να εργαστείτε, στις περισσότερες περιπτώσεις θα πρέπει να επιστρέψετε στην χώρα σας για θεραπεία προκειμένου να υποβάλετε αίτηση. Διαφορετικά, οι αποζημιώσεις θα καταβάλλονται μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα”.

Τσέκαρε και αυτά: