Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι μια γυναίκα η οποία ότι σκέφτεται το λέει και πολύ σπάνια κρύβει τις σκέψεις της. Και αυτή τη φορά επιβεβαίωσε πως είναι έτοιμες οι βαλίτσες της για το Survivor All Star.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η επιχειρηματίας εμφανίστηκε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα κινήσει προς Άγιο Δομίνικο γιατί θέλει να ξεχάσει.

Η ξανθιά καλλονή μιλώντας με την παρουσιάστρια της εκπομπής δήλωσε πως είναι έτοιμη να βρεθεί στο νησί και θέλει να πάει γιατί θέλει να ξεχάσει. Να σου θυμίσουμε πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χώρισε πριν από λίγο καιρό και έχει ανάγκη να ξεφύγει (πόσο την καταλαβαίνουμε).

Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλει να τη δει στο All Star και από ότι φαίνεται θα της κάνει το χατίρι η Ευρυδίκη!

“Εντάξει, λέω να πάω. Τι να κάνω για αυτό που έγινε με τη Δαλάκα και την Ασημίνα; Ο κύριος Ατζούν αποφασίζει και… διατάζει. Δεν παρακολουθώ το Survivor γιατί θέλω να είμαι αντικειμενική. Τα πέρασα τα τεστ κι είναι έτοιμες οι βαλίτσες. Μπορεί να φύγω και τώρα. Θέλω να πάω γιατί μου λείπει κάτι εδώ. Οπότε θα φύγω για να ξεχάσω”, είπε στην εκπομπή. 

Καλό ταξίδι θα πούμε εμείς!

Tσέκαρε και αυτά: 

Μαντόνα :Η απάντηση για τις πλαστικές επεμβάσεις

LeBron James : Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών του NBA