Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ένα από τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο φετινό Survivor είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, και στο παρελθόν έχει απασχολήσει με πολλές δηλώσεις της αλλά και με κάποιες κινήσεις που έχει κάνει.

Ως γνωστόν είναι μια γυναίκα που διαθέτει πολλές ευαισθησίες και στη ζωή της έχει περάσει πολλά, με αποτέλεσμα να είναι μια “σύγχρονη ηρωίδα” την οποία μόνο να χειροκροτήσει μπορεί κανείς αφού αντιμετώπισε τα πάντα με θάρρος.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει μια τεράστια αδυναμία! Και δεν είναι άλλη από τα ζώα! Τα λατρεύει και θα ήθελε να κάνει ότι μπορεί για να τα προστατεύσει και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα αδέσποτο! Και για αυτό το λόγο, πριν από δυο χρόνια περίπου έκανε μια απρόβλεπτη κίνηση και … “παντρεύτηκε” το αγαπημένο της σκυλάκι!

Η επιχειρηματίας είχε δηλώσει πως αποφάσισε να παντρευτεί το σκυλάκι της τη Σταλίτσα και ήταν μια τελετή μαζί με φίλους και την οικογένεια της όπου και γιόρτασε την αγάπη της για το σκυλάκι της! Έβαλε νυφικό, η Σταλίτσα ήταν απλή και έγινε στα Βασιλικά κτήματα στο Τατοϊ.

Τσέκαρε το απόσπασμα

Ότι βολεύει τον καθένα παιδιά!