Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Mε αποκαλυπτική διάθεση επέστρεψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από τον Άγιο Δομήνικο και προσγειώθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά όπου και είπε πολλά πράγματα για όσα έγιναν τις πρώτες μέρες στο παιχνίδι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

H πρώην παίκτρια αναφέρθηκε στην γνωριμία της με την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία έγινε στην Ελλάδα μέσω της Βρισηίδας Ανδριώτου και μαζί ήπιαν ένα τσάι προτού φύγουν για το παιχνίδι. Μάλιστα, αποκάλυψε πως η Ελευθερία της είχε αποκαλύψει πως της έχει “τελειώσει” ο Μάριος Πρίαμος και πως δε θέλει να έχει σχέση μαζί του.

Επίσης, δήλωσε πως όταν ήταν στη βάρκα και έφταναν στο νησί, η Ελευθερίου της είπε πως νιώθει μια ταραχή επειδή θα δει τον Μάριο και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου της είπε πως είχε πει άλλα στην Ελλάδα.

Η Ευρυδίκη “μάλωσε” την Ελευθερία όταν είπε στον Στάθη Σχίζα πως δεν εννοούσε όσα του είπε γιατί θεώρησε πως δεν είναι σωστό και δήλωσε πως ο Μάριος Πρίαμος ήταν αυτός με τον οποίο συζητούσε για να την κίνηση που έκανε κατά του Στάθη Σχίζα.

Ήταν στο πλευρό της Ελευθερίας γιατί ήθελε να τη στηρίξει για όλα αυτά που περνούσε επειδή δεν ήταν καλά ψυχολογικά και δεν την ενδιέφερε αν ο κόσμος θα την παρεξηγούσε.

Τσέκαρε και αυτά :