Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι μια νέα γυναίκα η οποία μπορεί να μας συστήθηκε μέσω του “My Style Rocks” αλλά κατάφερε να “μείνει” στο μυαλό μας ως ένα πρόσωπο το οποίο έχει στιλ και ξέρει πολύ καλά πως όταν ένας άνθρωπος είναι αληθινός, το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι να κερδίσει από τη ζωή.

 

Η ξανθιά καλλονή με το υπέροχο στιλ, έχει δημιουργήσει το δικό της brand με δικά της κοσμήματα και πρέπει να πω πως έχω εντυπωσιαστεί αρκετά καθώς λανσάρει κομμάτια τα οποία είναι ξεχωριστά, σε πολύ προσιτές τιμές και ιδανικά για όλες εμάς που θέλουμε λίγο παραπάνω “bling,bling” στη ζωή μας.

Σε μια μικρή αναζήτηση που έκανα στο σάιτ “charms.gr”, ανακάλυψα πως διαθέτει κοσμήματα τα οποία απευθύνονται σε όλα τα γούστα και μπορούν ακόμη και τα αγαπημένα μας αγόρια να δοκιμάσουν να τα φορέσουν!

Τι μπορείς να βρεις στο brand που έχει δημιουργήσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου 

Στο charms μπορείς να βρεις σούπερ ιδιαίτερα σκουλαρίκια τα οποία θα συνοδεύσουν με πολύ όμορφο τρόπο τα outfits σου! Παράλληλα, οι αλυσίδες για το λαιμό που θα δεις είναι ένα “must have” κομμάτι ενώ μπορείς να βρεις το ιδανικό δαχτυλίδι για να αναδείξεις το νέο σου μανικιούρ!

Σε αυτό το σημείο να πω πως δεν την ξέρω την Ευρυδίκη και ούτε πρόκειται για ένα sponsored άρθρο!

Μέσω του charms θα ανακαλύψεις πράγματα τα οποία είναι ιδανική για δωράκια σε κολλητή, μαμά, φίλη ή ακόμη και στον σύντροφο σου και η ποιότητα σύμφωνα με μαρτυρίες είναι σούπερ!

 

Τα κομμάτια είναι ένα και ένα και δυο πράγματα είναι αυτά που θα σε δελεάσουν για να κάνεις τις αγορές σου :

#1. Πολύ stylish κομμάτια

#2.Super τιμές!

Who said this? @stylefreakalex

 

Τσέκαρε και αυτό : Αλβανία : Τι λέει TikToker για τις καλοκαιρινές διακοπές