Ευρυδίκη Βαλαβάνη

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι μια από τις παίκτριες του Survivor All Star που έφυγε σχετικά νωρίς από το παιχνίδι και πολλοί θα περίμεναν πως θα είναι κομμάτια μετά την αποχώρηση αλλά προτίμησε να απολαύσει τη διαμονή της στον Άγιο Δομίνικο και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη εικόνα που τράβηξε μετά την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η αθλητικογράφος και instagrammer σε φωτογραφία που ανάρτησε είπε πως είναι η πρώτη εικόνα που έβγαλε μετά την αποχώρηση της και τη βλέπουμε να πόζαρε με ένα μαύρο μαγιό σε μεγάλη πισίνα η οποία είναι μάλλον η πισίνα του ξενοδοχείου από έμενε.


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το παιχνίδι προκαλώντας σοκ σε πολλούς συμπαίκτες της διότι κανείς δεν πίστευε πως θα επιλέξει ο κόσμος εκείνη διότι έχει πολλούς followers στα social media αλλά το τηελοπτικό κοινό που αποφασίζει φέρεται να είναι άλλο και να μην ασχολείται τόσο πολύ με το Instagram.

Πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα και παρακολουθεί το Survivor All Star από την άνεση του σπιτιού της και στηρίζει παίκτες όπως είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Τσέκαρε και αυτά: