Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star και μίλησε για όσα έχει πει ο Τριαντάφυλλος για τον “συγκάτοικο” της Κωνσταντίνο Βασάλο και για τη σχέση που έχουν μεταξύ τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα για όλα έζησε στον Άγιο Δομίνικο και αμέσως απάντησε για όλα όσα λέει ο Τριαντάφυλλος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Μιλώντας στη συνέντευξη της είπε χαρακτηριστικά:

“Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδάκι. Λέει κάτι και μετά το μετανιώνει. Με έβριζε το 2017 στο Τwitter και μετά μου ζητούσε συγγνώμη”. 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να αφήσει στην άκρη όσα ακούγονται για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και είπε πώς δεν είναι ψευτοφουσκωτούλης.

“Ο Κωνσταντίνος δεν είναι ψευτοφουσκωτούλης. Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες”. 

 Τι είπε για την επιστροφή της από τον Άγιο Δομήνικο:

“Δεν έφαγα τίποτα στην πτήση της επιστροφής, έχει κλείσει το στομάχι μου. Το πρώτο πρόσωπο που πήρα τηλέφωνο μόλις μού έδωσαν το κινητό μου ήταν η αδερφή μου. Σοκαρίστηκα όταν άκουσα ότι αποχωρώ. Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν ήταν η ώρα μου να φύγω, στο αεροπλάνο μού έλεγαν ότι είναι άδικο. Δεν ένιωθα ότι είμαι στο Survivor, ήταν σαν να το βλέπω απ’ έξω, έλεγα στον εαυτό μου “τι κάνεις εδώ;”

 

Τσέκαρε και αυτά: