Ευρυδίκη Βαλαβάνη

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η παίκτρια που έκρινε το τηλεοπτικό κοινό πως πρέπει να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό Μας”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H παίκτρια η οποία χάρισε μια απίστευτη τηλεοπτική στιγμή στον κόσμο με την αγκαλιά που έδωσε στον Κωνσταντίνο Βασάλο μίλησε για όσα έγιναν και ήταν πολύ φειδωλή στις δηλώσεις της για τον άνθρωπο με τον οποίο ζει στο ίδιο σπίτι.

“Είμαι καλά, είμαι χαρούμενη που γυρίζω πίσω στην οικογένειά μου. Βέβαια, στενοχωρήθηκα που έφυγα. Θεωρώ ότι ήταν πολύ νωρίς για να αποχωρήσω αλλά αυτό δεν το κρίνω εγώ. Εγώ θα ήθελα να μείνω. Αν έμενα θα είχα βελτιωθεί”, είπε. 

Όσο αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο δεν ήθελε να πει κάτι για τη σχέση τους αλλά και για τον Γρηγόρη Μόργκαν δεν ήθελε να πει κάτι, λέγοντας πως δε θα μιλήσει για τα προσωπικά της αλλά  μόνο για το παιχνίδι.

H παίκτρια του Survivor All Star δήλωσε πως θα συνεχίσει να βλέπει το ριάλιτι και είπε χαρακτηριστικά:

“Θα συνεχίσω να το βλέπω γιατί είναι μέσα ο Κωνσταντίνος οπότε θα στηρίζω από Ελλάδα”. 

Για την επίθεση του Σπύρου Μαρτίκα είπε:

“Σε αυτό το σημείο ένιωσα αδικημένη μέσα μου γιατί εγώ – ενώ είχα καλές σχέσεις με όλα τα παιδιά – πιο κοντά ήμουν στην Κατερίνα, την Ασημίνα, στον Μάριο και τον Σάκη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μιλούσα με την Ελένη και την Σταυρούλα. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτό που είπε ο Σπύρος ότι έκανα στρατηγική. Το θέμα το έχει με τη Σταυρούλα και η μπάλα πήρε και εμένα και την Ελένη “.

Τσέκαρε και αυτά: