Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι Ελληνίδα instagrammer, δημοσιογράφος και content creator η οποία συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Survivor o οποίος προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ το 2017 και ήταν από τα πρόσωπα που απασχόλησαν πολύ και εξαργύρωσε την επιτυχία της με τον καλύτερο τρόπο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το βιογραφικό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η 35χρονη δημοσιογράφος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Μαϊου του 1987 και από μικρή ηλικία ήθελε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και ειδικότερα με το αθλητικό κομμάτι καθώς έχει πολλές γνώσεις πάνω στα αθλήματα. Το 2005 ξεκίνησε να δουλεύει ως ραδιοφωνική παραγωγός στον ΣΚΑΙ και έπειτα εργάστηκε ως αθλητικογράφος . Συμμετείχε σε εκπομπές ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Το 2017 συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι Survivor και κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι την ακολούθησαν στο Instagram όπου και ξεκίνησε μια νέα καριέρα, αυτής της instagrammer.

Η σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπήκε σε ένα αεροπλάνο το 2016 με κατεύθυνση τον Άγιο Δομίνικο! Και μέσα σε αυτό βρισκόταν ο σύντροφος της για τα επόμενα πέντε χρόνια χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η instagrammer γνωρίστηκαν στο ριάλιτι, ήρθαν κοντά αλλά αφού βγήκαν από το παιχνίδι έκαναν σχέση, την οποία και ανακοίνωσαν αφού έβγαιναν για τρεις μήνες.

To ζευγάρι κατάφερε να γίνει ένα από τα μεγάλα power couples του Instagram και οι διαφημίσεις δε σταματούσαν να έρχονται καθώς οι εταιρείες του λάτρευαν μαζί. Εκείνοι ζούσαν τον έρωτα τους και κάθε τους κίνηση απασχολούσε.

Και ενώ όλοι περίμεναν πώς ο Βασάλος θα κάνει πρόταση γάμου στο κορίτσι, ξαφνικά μαθαίνουμε πριν από λίγο καιρό πώς οι δυο τους χώρισαν και πώς η Βαλαβάνη έχει σχέση με τον Κρέγκ Μόργκαν τον παίκτη του Νomads.

Oι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα και κανέναν και όλοι περιμένουμε να μάθουμε τι συμβαίνει μεταξύ τους στο Survivor All Star!

Oι φήμες είναι πολλές και προς το παρόν όλα είναι στον αέρα διότι δεν έχουν μιλήσει και αφήνουν αιχμές για διάφορες καταστάσεις! Επομένως θα μάθουμε εν καιρό τι συμβαίνει!

Τσέκαρε και αυτά:

Ληγμένο γάλα : Τι μπορείς να κάνεις στο σπίτι

Gucci : Μια πάπια μπήκε σε ένα κατάστημα