Με μια λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στο θέατρο Παλλάς, η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας «Ευτυχία» σε συμπαραγωγή COSMOTE TV. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο σκηνοθέτης Άγγελος Φραντζής και οι πρωταγωνιστές της ταινίας, μαζί με πλήθος κόσμου από τον χώρο του κινηματογράφου και του θεάματος.

Η ταινία παρουσιάζει την πραγματική ιστορία της σπουδαίας Ελληνίδας στιχουργού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, και ακολουθεί τη ζωή της από την περίοδο που ταξίδεψε από το Αϊδίνι της Τουρκίας στην Ελλάδα, μαζί με τη μητέρα και τις δύο της κόρες, μέχρι τη δημιουργία των μεγάλων επιτυχιών και συνεργασιών της, που την καθιέρωσαν στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Μαζί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και την Κάτια Γκουλιώνη, που υποδύονται την Ελληνίδα στιχουργό σε δύο διαφορετικές ηλικίες, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Ντίνα Μιχαηλίδου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Παύλος Ορκόπουλος, Θάνος Τοκάκης, Ευαγγελία Συριοπούλου, Λίλα Μπακλέση, Ευγενία Σαμαρά, Αντώνης Λουδάρος, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χρύσα Ρώπα, Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η Κατερίνα Μπέη, ενώ τη μουσική επένδυση έχει αναλάβει ο Μίνως Μάτσας.

Η «Ευτυχία» βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.

Η Α’ τηλεοπτική προβολή της ταινίας αναμένεται το 2020 αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE CINEMA HD.

H ταινία είναι μια παραγωγή της Tanweer Productions, σε συμπαραγωγή της COSMOTE TV, της Splendidway Universe και της Viewmaster Films, η οποία έχει αναλάβει και την εκτέλεση παραγωγής. Η ταινία πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ Α.Ε.).