Ευτυχία Γάντα

Η Ευτυχία Γάντα μπήκε και αυτή με τη σειρά της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ “Μy Style Rocks” και κατάφερε να εντυπωσιάσει καθώς έκανε μια πολύ τολμηρή εμφάνιση φορώντας ένα εντυπωσιακό κοστούμι σε έντονο χρώμα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η 25χρονη Θεσσαλονικιά μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να δείξει στον κόσμο το προσωπικό της στιλ και να παρουσιάσει τις δικές της εικόνες, ενώ άφησε για λίγο διάστημα τα δυο κοριτσάκια που έχει αποκτήσει με τον σύζυγο της, έτσι ώστε να κάνει κάτι που ήθελε πολύ.

Στο λογαριασμό της στο Instagram έχει καταφέρει να αποκτήσει 27Κ followers οι οποίοι την ακολουθούν σε κάθε της βήμα και μέσω αυτού παρουσιάζει την καθημερινότητα της η οποία είναι απαιτητική διότι έχει να κουμαντάρει δυο κοριτσάκια τα οποία είναι μικρά σε ηλικία.

Αγαπά πολύ τις γυναίκες και της αρέσει το γεγονός πως βρίσκεται σε ένα πλατό όπου είναι όλες κορίτσια, όμως δε θα διστάσει να πει αυτό που σκέφτεται γιατί θέλει να είναι δίκαιη απέναντι σε όλους.

H πρώτη κριτική στο παιχνίδι

Η Ευτυχία Γάντα αφού δέχτηκε την πρώτη κριτική των κοριτσιών, εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του “My Style Rocks” και έδειξε το look που δημιούργησε για την πρώτη της φορά στο παιχνίδι.

O Δημήτρης Σκουλός χάρηκε επειδή είναι τόσο φωτεινή αλλά δεν του άρεσε τα παπούτσια τα οποία του θύμιζαν πασούμια και της έβαλε το πρώτο της “2”. Ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε πως έχει επιλέξει ωραία χρώματα αλλά τον ενόχλησε το φάρδος και το μήκος του παντελονιού.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τη δική της πλευρά, είπε επέλεξε ένα πολύ τολμηρό χρώμα και πως τα παπούτσια δεν της άρεσαν για το look που επέλεξε αλλά έκανε μια ωραία αρχή και της έβαλε “2”.

 

Η Ευτυχία έχει πολλά να δείξει ακόμη!

Tσέκαρε και αυτά: