Εύβοια

Η Εύβοια – το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας – είναι ένας χειμερινός και καλοκαιρινός προορισμός που όλοι μας έχουμε επιλέξει κατά καιρούς για να κάνουμε ολιγοήμερες διακοπές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Υπάρχουν πολλά χωριά τα οποία σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και είναι όλα μοναδικά! Εξάλλου, στην Ελλάδα έχουμε πανέμορφα μέρη όπου μπορούμε να θαυμάσουμε τα συγκλονιστικά τοπία.

Υπάρχει ένα “άγνωστο” χωριό στην Εύβοια το οποίο θέλουμε να επισκεφτείς σύντομα γιατί αξίζει! Και θα σου προσφέρει την ηρεμία που αποζητάς.

Τα Κάμπια Ευβοίας είναι ένας οικισμός στην κεντρική περιοχή της Εύβοια που πρέπει να κάνεις μια εξόρμηση όποτε βρεις λίγο χρόνο!

Ο συγκεκριμένος οικισμός μπορεί να γίνει ένας προορισμός για ένα χαλαρό weekend και πρέπει να θεωρείται ένα πολύ δημοφιλές μέρος καθώς είναι πανέμορφο.

Από τη Χαλκίδα απέχει 33χλμ και μπορείς αν βρεθείς σε αυτό μέσα σε δυο ώρες αν μένεις στην Αθήνα.

Είναι χτισμένο στην πλαγιά του Μέγα Λόγγου και είναι ο ορεινότερος οικισμός του δήμου Διρφύων. Υπάρχουν πολλά σημεία στο χωριό τα οποία σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις, όπως είναι το αρχαίο υδραγωγείο και σπίτια τα οποία είναι πολύ παλιά και εξαιρετικά για να βγάλεις ιδιαίτερες φωτογραφίες.

Η τοπική φάβα και η πέστροφα είναι τα τοπικά εδέσματα τα οποία πρέπει να απολαύσεις ενώ είναι ένα χωριό το οποίο θα λάτρεψες αν είσαι φίλος της πεζοπορίας.

Τσέκαρε και αυτά: