Facebook κάτω

Facebook κάτω: Ένα απίστευτο παγκόσμιο φαινόμενο παρατηρείται τις τελευταίες ώρες, αφού οι πλατφόρμες Facebook, Instagram, WhatsApp, αλλά και Messenger είναι εκτός λειτουργίας για ώρες.

Εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο δεν έχουν καμία πρόσβαση σε αυτές τις πλατφόρμες και ήδη αναρωτιούνται πότε θα επανέλθουν τα αγαπημένα τους social media. 

Πρόκειται για μία μαζική βλάβη για τα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook και Instagram, ενώ και οι δύο υπηρεσίες του κολοσσού το WhatsApp και Messenger δεν λειτουργούν, με αποτέλεσμα εκατομμύρια χρήστες να μην μπορούν να ανταλλάξουν μήνυμα.

Η ιστοσελίδα Down Detector ανέφερε σήμερα κυρίως βλάβες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές όπως η Ουάσινγκτον και το Παρίσι.

Facebook κάτω

 

Μετά από αρκετή ώρα που τα social media ήταν πεσμένα, η πρώτη αντίδραση της εταιρείας Facebook ήρθε στις 19:22 και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του αναφέρθηκε στο πρόβλημα.

“Η εταιρεία γνωρίζει ότι πολλοί χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν και πως «δουλεύουμε για να επανέλθουν τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατόν” ήταν το μήνυμα του Facebook στο Twitter.

Στο ίδιο μήκος κύματος και  ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Facebook, Άντι Στόουν με ανάρτησή του στο Twitter.

 

 

Στην Ελλάδα χιλιάδες χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα αν και πολλοί το απολαμβάνουν ειδικά στο Twitter που σχολιάζουν το Facebook κάτω, αλλά και το Instagram κάτω.