Facebook

To Facebook όπως και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μέσα στην καθημερινότητα μας! Και το γεγονός πώς κάποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά μας στοιχεία, μπορεί ενίοτε να προκαλεί έναν μικρό τρόμο!

Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τη γνωστή πλατφόρμα έχουν τη “δύναμη” να αποκτήσουν τον αριθμό του κινητού μας καθώς γίνεται πάντα η ερώτηση “Να επιτρέπεται η πρόσβαση στη λίστα επαφών σας;”. Και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί ξαφνικά ο αριθμός μας στους servers της Meta.

Yπάρχει όμως ένας τρόπος, για να μπορέσουμε να “εξαφανίσεις” τον αριθμό σου και το email σου από το Facebook και ίσως κάποια στιγμή να θελήσεις να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα!

Τι πρέπει να κάνεις

Μπαίνεις σε αυτόν τον σύνδεσμο εδώ!

Επιλέγεις τις πληροφορίες σου που θέλεις να αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης τη META, πχ. τον αριθμό του τηλεφώνου σου. Και πατάς το “Next”.

Κάνεις την αναζήτηση επιλέγοντας το μέσο πχ.Facebook, Instagram.

Μετά από λίγα λεπτά θα σου έρθει ένα SMS ή ένα e-mail έτσι ώστε να γίνει επιβεβαίωση των των ενεργειών που έχεις κάνει. Και παράλληλα επιβεβαιώνεις πώς δε θα μπορέσει κάποιος άλλος να αναρτήσει τα στοιχεία σου στο μέλλον.

Τσέκαρε κι αυτά: