Νέο Κοράλι

Φαγητό Άγιος Δημήτριος: Η ομάδα του citynow.gr αναζητά συνεχώς τα καλύτερα μαγαζιά και στην αναζήτησή μας βρεθήκαμε στον Άγιο Δημήτριο και πιο συγκεκριμένα στο υπέροχο μεζεδοπωλείο που φέρει το όνομα “Νέο Κοράλλι”.

View this post on Instagram

#newmenou #newarrival

A post shared by To neo_koralli (@neo_koralli) on

Το “Νέο Κοράλλι” – Καλλιθέας 32, Άγιος Δημήτριος – αποτελεί το πιο in παρεΐστικο μαγαζί στην ευρύτερη περιοχή και εάν δεν το έχεις επισκεφθείς με την παρέα σου… ΠΡΕΠΕΙ!

Το συγκεκριμένο μεζεδοπωλείο προσφέρει μια πληθώρα οικονομικών επιλογών από λαχταριστούς κρεατικούς μεζέδες, οι οποίοι ταιριάζουν καταπληκτικά με κρασάκι, ουζάκι, μπυρίτσα ή οτιδήποτε άλλο τραβάει η όρεξη της παρέας.

Αυτό που κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο το “Νέο Κοράλλι” είναι το πάντα ευγενικό και χαμογελαστό προσωπικό του που βρίσκεται πάντα στη διάθεση των πελατών του για κάθε βοήθεια και πληροφορία.

Τέλος, ο χώρος του υπέροχου αυτού μεζεδοπωλείου είναι απλός με τα όμορφα άσπρα του καθίσματα και τραπεζάκια, γεγονός που προσελκύει τον κόσμο να κάτσει και να γευτεί τα υπέροχα ποιοτικά του πιάτα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Οι Κυριακές εδώ είναι πιο καλοκαιρινές και γευστικές 🥘🍺🍷 Σας περιμένουμε όλους

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη To neo_koralli (@neo_koralli) στις

Εάν ο δρόμος σε πάει προς την περιοχή του Αγίου Δημητρίου, τότε πρέπει να επισκεφθείς οπωσδήποτε το “Νέο Κοράλλι”, καθώς αποτελεί ένα must στέκι για να απολαύσεις έξοχους μεζέδες!

Ουζερί Μεζεδοπωλειο Καλλιθέας 32, Άγιος Δημήτριος Αττικής, τηλ. 2111163586