Φαγητό Αιγάλεω

Φαγητό Αιγάλεω: Ένα νέο «διαμάντι» που φέρνει στη ζωή μας τη γευστική κουλτούρα της ασιατικής κουζίνας σε συνδυασμό με ελληνικές «πινελιές» ξεπρόβαλε στην περιοχή του Αιγάλεω….

 

Και το όνομα αυτού: Bento the Street Asian Meal Η αλήθεια είναι πως το Αιγάλεω είναι μια περιοχή η οποία διαθέτει πολλών ειδών μαγαζιά, αλλά το τελευταίο διάστημα αναζητούσαμε ένα μέρος όπου μπορούμε να γευτούμε πιάτα τα οποία μας μεταφέρουν με λίγες μπουκιές σε εξωτικά μέρη όπου τα bao buns είναι must… Και περήφανα σου λέμε πως το βρήκαμε….

 

Το Bento the street Asian Meal είναι ένα μαγαζί υψηλής αισθητικής του οποίου τη διακόσμηση έχει επιμεληθεί ο interior designer, Στράτος Χιωτέλλης. Και με τις ιδιαίτερες «τσαχπινιές» του έφερε την ασιατική street κουλτούρα στο Αιγάλεω… επομένως, καταλαβαίνεις πως τα Instagram stories και posts θα βρεις “άξιους πρωταγωνιστές”για να φωτογραφήσεις.

Ο Σαράντης Λιοσάτος είναι το πρόσωπου που «κρύβεται» πίσω από το άκρως ιδιαίτερο μενου του Bento. Τρομερός γνώστης της ασιατικής κουζίνας καθώς διαθέτει πολυετή εμπειρία στις κουζίνας αλλά και εξαιτίας της καταγωγής του – είναι Ταυλανδός το αγόρι- έχει καταφέρει να δημιουργήσει πιάτα που θα προκαλέσουν ακόμη και τους πιο αυστηρούς, γευστικούς κάλυκες να «λυγίσουν».

 

Κλασσικα rolls με κρέας – λουκάνικο και μοσχάρι-, rice balls, noodles διαφόρων επιλογών, λαχταριστά bao buns , surf ‘n’turf προτάσεις οι οποίες δημιουργούνται με βάση το “πάντρεμα» της γιαπωνέζικης κουλτούρας και της ελληνικής, και αλλά πολλά σε περιμένουν να ανακαλύψεις μοναδικές γεύσεις οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα με δροσερά κοκτέιλς.

Ο Θανάσης Κατσούλας – ένας άνθρωπος με εμπειρία ετών στο χώρο του bartending- είναι αυτός που έχει επιμεληθεί τη λίστα των κοκτέιλς στο Bento the Street Asian Meal και ξέρει ποιο ποτό πρέπει να απολαύσεις ανάλογα με το πιάτο που θα επιλέξεις!  

 

Αν, λοιπόν, θέλεις για λίγες ώρες να μεταφερθείς στην Ασία ενώ είσαι στην #τοποθεσία_Αιγάλεω, τότε το Bento στο συστήνουμε ανεπιφύλαχτα!! Που θα το βρεις; Μάρκου Μπότσαρη 9, Αιγάλεω

Τσέκαρε το και στα social media:

Facebook: Bento The Street Asian Meal

Instagram: @bentoasianmeal