Φαγητό Αιγάλεω

Φαγητό Αιγάλεω: Το πιο ξεχωριστό μενού της Αθήνας το βρίσκει κάποιος στο Αιγάλεω όπου θα μπορέσει να απολαύσει σούσι, αλλά με κρέας.

 

Ο λόγο για το Bento the Street Asian Meal που έχει έρθει στο Αιγάλεω και έχει ήδη κατακτήσει όχι μόνο τα δυτικά προάστια, αλλά και όλη την πρωτεύουσα με πολλούς να κατευθύνονται προς τα εκεί για να δοκιμάσουν το πιο γευστικό οξύμωρο… σούσι με κρέας.

Το Bento έχει καταφέρει ήδη να αλλάξει όλα όσα ξέραμε για το σούσι και φέρνει διαφορετικές γεύσεις στη ζωή μας.

Φυσικά όλοι μπορεί να γευτούν τα κλασικά rolls, τα μάκι ή αλλιώς τα ρολάκια με ή χωρίς φύλλο φυκιού, αλλά σε αυτό το Bento εκτός από το ψάρι υπάρχουν και οι επιλογές με μοσχάρι και λουκάνικο. Αυτή η super meat επιλογή δίνει άλλη διάσταση σε όλα όσα ξέραμε για την ασιατική κουζίνα.

 

Tο Bento the Street Asian Meal (φαγητό Αιγάλεω) διαθέτει τραπεζάκια έξω στον πιο γνωστό πεζόδρομο της περιοχής, δίνοντας την αίσθηση όμως μιας ασιάτικης street κουλτούρας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leuteris_Souhaib (@leuteris)

 

Το σίγουρο είναι πως δεν πρέπει κάποιος να ξεχάσει να δοκιμάσει Crunchy crab, τραγανό καβούρι, με κόκκινο λάχανο, μάνγκο, καρότο, αγγούρι, φρέσκο κρεμμυδάκι, tempura crumbs και dressing πικάντικης μαγιονέζας.

Το “Bento Asian Street Food” δεν είναι απλά άλλο ένα εστιατόριο, είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων, ένα ταξίδι γευσιγνωσιας, ένας απολαυστικός δρόμος ως την Ασία…

Τσέκαρε κι αυτό:

Dry brushing : Πώς να το κάνεις σωστά