Φαγητό Αθήνα

Φαγητό Αθήνα: Η ιστορική Κεντρική Αγορά της Αθήνας έχει εδώ και μήνες μετατραπεί σε σημείο συνάντησης για τους απανταχού food, music & art lovers. Αιτία; Ένα διαφορετικό project, το Σymposio Festival, που αγαπά τις αντιθέσεις και συνδυάζει αρμονικά την urban αισθητική με τις τέχνες, την υψηλή γαστρονομία με το street food και την όπερα με τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πρόκειται για μια εμπειρία σύγχρονης Διονυσιακής γιορτής που παρασύρει σφαιρικά τις αισθήσεις και προσεγγίζει πολύπλευρα την διασκέδαση. Έργα τέχνης, live performances και multi culture food pairing, είναι μερικά από όσα πρόκειται να απολαύσουμε αυτήν την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, στο 3ο κατά σειρά Σymposio.

Τι θα δοκιμάσεις

Τα food kiosks ,στημένα στη θέση των συνηθισμένων πωλητών, πολλαπλασιάζονται και φέρουν περισσότερες street food & delicatessen επιλογές. Φυσικά, και αυτήν την φορά οι γαστρονομικές προτάσεις ακολουθούν την φιλοσοφία του food pairing για μία εκρηκτική επίγευση.

Table Bookings: 2160707026 | Καθημερινά: 12:00-16:00

Τι θα ακούσεις

Το Σimposio έλκεται από την μαγεία των αντιθέσεων. Αγαπά τον μοντέρνο ήχο της house και techno σκηνής, αλλά τον προσεγγίζει με μια ανατρεπτική διάθεση για να δημιουργήσει μια μοναδική μουσική ταυτότητα. Γι’ αυτό και μέσα στη Βαρβάκειο θα έχεις την ευκαιρία να
περιηγηθείς σε ετερόκλητα μουσικά μονοπάτια που διασταυρώνονται με την disco, την όπερα και την ηλεκτρονική μουσική.

On stage κορυφαίοι εκπρόσωποι της Λυρικής Σκηνής σε ένα πλούσιο πρόγραμμα, ειδικά
διαμορφωμένο για το Σymposio. Στα decks international παραγωγοί αλλά και Έλληνες Djs.

Ανάμεσα τους ο Ρουμάνος Mihai Popoviciu, ένας από τους πιο καινοτόμους παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής από την Ανατολική Ευρώπη σήμερα, αλλά και ο Ελληνογερμανός Jannis Sioppis, ο οποίος αφήνει για λίγο το Βερολίνο για μια vibrant εμφάνιση στην Αθήνα.

Κι ακόμα! Ένα δεύτερο stage ξεπηδά στην στοά Φοιλοποίμενος, το οποίο θα μας ταξιδέψει σε disco και discohouse μουσικά μονοπάτια συνδυάζοντας τα χορευτικά dj sets με δυνατές live εμφανίσεις.

Φαγητό Αθήνα – Πως θα το ζήσεις
Εάν αναζητάς μια χαλαρή βόλτα στο κέντρο, θα πας νωρίς (οι «πόρτες» ανοίγουν στις 12:00 μ.μ.) για να αποφύγεις τα πλήθη και να απολαύσεις γεύση και τέχνη. Εάν σε ενδιαφέρει να ακούσεις μουσικές, να μπλεχτείς με το πλήθος, να χορέψεις, να φλερτάρεις…. άσε τα βήματά σου να σε οδηγήσουν στην ιστορική Βαρβάκειο τις απογευματινές ώρες. Μη χάσεις την ευκαιρία να ζήσεις πρώτος μια φεστιβαλική εμπειρία που αναμένεται να γίνει θεσμός.

Σymposio
Βαρβάκειος Αγορά
Είσοδος Ελεύθερη

Ώρες: 12:00-23:30

Τσέκαρε και αυτά: