Φαγητό Παγκράτι: Ένα από τα must στέκια του Παγκρατίου είναι το CUPOLA, ένα από τα πιο αυθεντικά ιταλικά εστιατόρια για όλους εμάς που αγαπάμε το ιταλικό φαγητό.

Το CUPOLA που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ευφορίωνος στο Παγκράτι είναι μία μοντέρνα τρατορία, με ανοιχτή κουζίνα έτσι ώστε να βλέπουμε τον σεφ να ψήνει τις αυθεντικές ναπολιτάνικες Marinara και Margheritta.

Cupola

Η παράδοση της Ιταλικής κουζίνας στο πιάτο σου, όπου μπορούμε να απολαύσουμε γεύματα με αγνά, παραδοσιακά υλικά, υπέροχα εναρμονισμένα μεταξύ τους.

 

Το CUPOLA θα σας ταξιδέψει με τα εκπληκτικά του πιάτα και τα εκλεκτά του κρασιά. Ο ζεστός και φιλικός χώρος του CUPOLA σας περιμένει να ζήσετε μια απολαυστική,γευστική και αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Cupola

Αυτό που πρέπει να δοκιμάσετε είναι το πιάτο Strozzapreti Sorrentina, με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, τα ζυμαρικά Cappeli di Prete γεμιστά με άγρια μανιτάρια και τυρί αλλά και σάλτσα μαύρης τρούφας.

Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα γευστικά cocktails και aperitivo τα οποία επιμελήθηκε και ο Γιάννης Μακρής ο sommelier μας, με τις πιο ενδιαφέρουσες ετικέτες Ιταλικών και Ελληνικών κρασιών.