Φαγητό Πετράλωνα

Φαγητό Πετράλωνα: Ένα από τα κορυφαία μεζεδοπωλεία της περιοχής είναι το Anteti και βρίσκεται εκεί για να σας μυήσει ξανά σε παραδοσιακά εδέσματα με τη συνοδεία φυσικά παραδοσιακής κρητικής ρακής και όχι μόνο.

Είναι ένας χώρος που από την πρώτη στιγμή σε κερδίζει μιας και το ζεστό και φιλόξενο κλίμα που ξέρουν πολύ καλά να προσφέρουν, αμέσως σας ξεκουράζει. Και μετά από μία κουραστική ημέρα είναι η καλύτερη επιλογή να αράξεις, να ξεκουραστείς, να τα πεις με τους φίλους σου παρέα με υπέροχα παραδοσιακά πιάτα σαν να είσαι στο σπίτι σου.

Το Anteti είναι στην περιοχή εφάμιλλο με τη φράση “Φαγητό Πετράλωνα” και λειτουργεί κάθε μέρα από τη 13:00 το μεσημέρι μέχρι αργά τη νύχτα και όσο οι παρέες το απαιτούν κάποιες φορές.

Μερικά μόνο από τα πιάτα που θα σας μείνουν αξέχαστα είναι το γιαουρτλού κεμπάπ, η τηγανιά κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας, ενώ δεν πρεπει να ξεχάσςρε και τη φέτα με λιαστή ντομάτα, αλλά και την τυροκαυτερή με πιπεριά. Και δεν τελειώσαμε εκεί! Στο Anteti θα βρείτε μία από τις πιο δροσερές σαλάτες ταμπουλέ και εάν θέλετε να ξεσαλώσετε γευστικά να ζητήσετε την ομώνυμη σαλάτα Anteti.

Καβουρμάς με χρωματιστές πιπεριές και τηγανιτές πατάτες είναι το πιάτο που θα μπορούσε άνετα να οδηγήσει το Anteti σε διεθνή καριέρα. Κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει επίσης να δοκιμάσει το πιάτο με τις γαρίδες σωτέ και την υπέροχη τρικολόρε σαλάτα, που θα τη θυμάστε.

Και δεν είναι μόνο τα κρέατα που μπορείτε να απολαύσετε στο Anteti, αλλά σε μια δεύτερη επίσκεψη που επιβάλλεται κάντε μία επιδρομή στο μενού με τα ψαρικά, όπου και εκεί ένα δάκρυ θα κυλήσει από τη γευστική συγκίνηση.

Και να μην ξεχάσουμε! Αφήστε λίγο χώρο στο στομάχι σας για τα υπέροχα γλυκά, όπως τον κορμό ή την πορτοκαλόπιτα.