Φαίη Σκορδά

Η αγαπημένη  Φαίη Σκορδά, fashion icon και μία πολυπράγμων γυναίκα που έχει αδυναμία στη μόδα και πειραματίζεται με το look της, επιλέγει για ακόμη μία σεζόν την εταιρία Doca για να συνδυάσει το πιο hot φθινοπωρινό look για τις εξορμήσεις της.

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, τoνίζει τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα της με ένα διαχρονικό animal print φόρεμα, το οποίο συνδυάζει μοναδικά με μαύρα κροκό Doca αξεσουάρ, δημιουργώντας μία girly elegant και συνάμα wild εμφάνιση που δεν αφαιρεί τίποτα από τη θηλυκότητα της εργαζόμενης μητέρας.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και #docagirl ολοκλήρωσε το outfit της με τα πιο hot μποτάκια που φοριούνται 24/7 με άνεση και προσδίδουν στυλ σε κάθε εμφάνιση! H Φαίη Σκορδά επιλέγει την Doca και μας δίνει μία υποδειγματική street style fashion εικόνα.

Μπορείς ν’ αναζητήσεις τις αγαπημένες επιλογές τις Φαίης αλλά και πολλές ακόμα σε κάποιο από τα καταστήματα DOCA αλλά και στα επιλεγμένα καταστήματα που συνεργάζονται με την εταιρεία ή αν επιλέγεις να κάνεις τις αγορές σου ηλεκτρονικά στο www.docaofficial.com