Φαίη Σκορδά

H Φαίη Σκορδά ήταν το πρόσωπο που ανέλαβε να πάρει τη θέση του Γιώργου Λιανού στα live του μουσικού show “Τhe Voice” και μέχρι στιγμής έχει κάνει συγκλονιστικές εμφανίσεις και μας έχει αφήσει άφωνους με τα looks που έχει επιλέξει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να προκαλέσει “σεισμό” με τις εμφανίσεις που έχει κάνει και γίνεται πάντα trend στο Twitter καθώς τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το καλλίγραμμο σώμα της.

Στον ημιτελικό του “The Voice” επέλεξε να φορέσε μια μαύρη, στράπλε ολόσωμη φόρμα η οποία αγκάλιζε σφιχτά το κορμί της, στο λαιμό επέλεξε να φορέσει ένα κολιέ με διαμάντια και αντίστοιχα λεπτά βραχιόλια και φάνηκε να είναι “ενσωματωμένες” οι μπότες στην ολόσωη φόρμα!

Το look ήταν άψογο αφού η Φαίη Σκορδά διαθέτει το σώμα ενός μοντέλου και όλοι περιμένουν να δουν τι θα φορέσει στον μεγάλο τελικό του The Voice ο οποίος πραγματοππιείται το Σάββατο 11/3!

Η παρουσιάστρια με τα δίμετρα πόδια έχει καταφέρει να δώσει έναν άλλο αέρα στο show και πρέπει να πούμε πως της ταιριάζει πολύ ο ρόλος που ανέλαβε!

 

Τσέκαρε και αυτά: