Φανή Ζιώγα

Η Φανή Ζιώγα είναι το “μικρούλι” του φετινού MasterChef καθώς είναι μια νεαρή γυναίκα η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στον κόσμο της μαγειρικής και αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εξέλιξη της στο παιχνίδι.

Το κορίτσι με το ζεστό χαμόγελο μπήκε στις οντισιόνς του MasterChef όταν ένας καλός της φίλος δήλωσε συμμετοχή για εκείνη και θέλει να πάρει όσα περισσότερα μπορεί. Καθώς μαγείρευε είχε ένα μικρό πρόβλημα με την κατσαρόλα της αλλά κατάφερε να το “σώσει” όταν μπήκε στο χώρο όπου την περίμεναν οι κριτές.

Η Φανή Ζιώγα δημιούργησε ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο στις οντισιόνς καθώς οι συνδυασμοί που επέλεξε δεν είναι συνηθισμένοι και το πιάτο που δημιούργησε ήταν μόνο για τον διαγωνισμό.

Οι κριτές μπορεί να δίστασαν με τις γεύσεις που επέλεξε να παρουσιάσει στο πιάτο της η Φανή αλλά της είπαν πως το πιάτο της είναι πολύ όμορφο και έπειτα ξεκίνησαν οι δοκιμές. Ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν ο πρώτος που δοκίμασε και φάνηκε ευχάριστα προβληματισμένος ενώ ακολούθησαν και οι υπόλοιποι κριτές!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Τι πρέπει να γνωρίζεις:

#1. Είναι 22 ετών

#2. Έχει σπουδάσει μαγειρική και οινολογία.

#3.Έχει ερασιτεχνική εμπειρία σε θεατρικές σκηνές.

#4.Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και θέλει να δείξει τον χαρακτήρα της!

#5.Θέλει να δείξει τις δικές της προτάσεις και να δώσει το δικό της στίγμα!

#6.Κατάγεται από τη Βέροια

#7.Δουλεύει σε ιταλικό μαγαζί στη Γλυφάδα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Το κορίτσι σίγουρα θα μας εκπλήξει καθώς ρισκάρει και είναι τολμηρή και αυτό φάνηκε από την οντισιόν της αφού δεν πήγε με ένα συνηθισμένο πιάτο αλλά επέλεξε να κάνει κάτι “out of the box” που ίσως κανείς να μην σκεφτόταν!

Περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα ετοιμάσει και ανυπομονούμε!