Φάρμα

Η 6η εβδομάδα στη Φάρμα ολοκληρώνεται απόψε με πολύ παρασκήνιο, ίντριγκες, αλλά και εκνευρισμό από τους παίκτες.

Ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ανακοινώνει το αποτέλεσμα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ στη Φάρμα, στη συνέχεια ο ΣΑΚΗΣ συγκαλεί το καθιερωμένο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, κάνοντας τον απολογισμό της εβδομάδας, αλλά και της αρχηγίας του ΜΑΝΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ. Στη  ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ, η ΝΙΚΗ ΧΑΝΤΣΑΡΙΔΟΥ και ο ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΗΛΙΑ, τα δίνουν όλα για την παραμονή τους.

Απόψε, ένας ή μία θα αποχωρήσει, αλλά στη «ΦΑΡΜΑ» δεν θα παραμείνουν 9 παίκτες καθώς αναμένονται  αφίξεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα και τις ισορροπίες.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΣΤΙΣ 21:30
  • Λίγο πριν την είσοδο του ΕΠΙΣΤΑΤΗ, ο ΜΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ τσεκάρει τις τελευταίες λεπτομέρειες της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. Ο ίδιος θεωρεί ότι τα έχουν καταφέρει. Θα έχει, όμως, την ίδια γνώμη και ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ; Σε τι διαφωνεί ο ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΗΛΙΑ με τον ΜΑΝΟ ΠΑΝΤΑΖΗ για τους πασσάλους που έχουν τοποθετήσει στα δέντρα;
  • Γιατί ο ΜΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ θεωρεί ότι η ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ δεν μοιράζεται τις γνώσεις της με τους υπόλοιπους παίκτες και ειδικά με αυτούς που δεν γνωρίζουν τις εργασίες σε μία «ΦΑΡΜΑ»; Την ίδια άποψη έχουν η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΣΜΑΡΑΓΔΗ και η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ, την οποία εκφράζουν και κατά τη διάρκεια του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, πριν τη ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ.
  • Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, όμως, διαφωνεί και πιστεύει ότι τα κάνει όλα καλά. Η ίδια θεωρεί πως απλά οι υπόλοιποι παίκτες έχουν στραφεί εναντίον της γιατί θέλουν να τη διώξουν από τη «ΦΑΡΜΑ», και δηλώνει πως είναι «πολύ σκληρή για να πεθάνει».
  • Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΝΤΖΟΣ πλησιάζει τον ΝΕΟΦΥΤΟ ΗΛΙΑ πριν τη ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ και του ζητάει, αν φύγει, να τον αφήσει ΑΡΧΗΓΟ. Ο ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΗΛΙΑ το αποκαλύπτει στην ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΣΜΑΡΑΓΔΗ, στην οποία εκμυστηρεύεται ότι αν φύγει, προτιμά να αφήσει αυτήν για ΑΡΧΗΓΟ, κάτι που τη χαροποιεί ιδιαίτερα.
  • Για τη ΝΙΚΗ ΧΑΝΤΣΑΡΙΔΟΥ, από την άλλη, είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν φύγει, θα αφήσει για ΑΡΧΗΓΟ τον ΜΑΝΟ ΠΑΝΤΑΖΗ.
  • Ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ βρίσκει αρκετά λάθη στην εκτέλεση της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ειδικά στο σκέλος τη στήριξης των δέντρων. Τους ανακοινώνει ότι είναι ανεπιτυχής η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, με αποτέλεσμα να χάσουν το έπαθλο και αφήνει τον ΜΑΝΟ ΠΑΝΤΑΖΗ να τους εξηγήσει για ποιους λόγους. Ο ΜΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με αυτήν την εξέλιξη, και εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο όταν ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΝΤΖΟΣ συμφωνεί εν μέρει με τις παρατηρήσεις του ΕΠΙΣΤΑΤΗ.
  • Κατά τη διάρκεια της ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ, οι παίκτες δείχνουν μοιρασμένοι ανάμεσα στη ΝΙΚΗ ΧΑΝΤΣΑΡΙΔΟΥ και τον ΝΕΟΦΥΤΟ ΗΛΙΑ, αλλά όλα δείχνουν ότι οι περισσότεροι προτιμούν να μείνει ο ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΗΛΙΑ.
  • Πώς θα εξελιχθεί η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ; Ποιος από τους δύο θέλει να παραμείνει περισσότερο στη «Φάρμα»; Ποιος θα τα καταφέρει;