Η Φάρμα

Ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά projects που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση επιστρέφει και ανυπομονούμε να ξεκινήσει. Μα φυσικά και μιλάμε για την… “Φάρμα“!

Η Φάρμα προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2002 με κεντρικό παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και στην πορεία ακολούθησε κι η “Φάρμα των Επωνύμων”.

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα ριάλιτι στο οποίο δύο ομάδες ανθρώπων διαγωνίζονται σε μια απομονωμένη φάρμα και προσπαθούν να επιβιώσουν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ζήσει. Μάλιστα, εκεί καλούνται να ζήσουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, να καλλιεργούν φρούτα και λαχανικά σε χωράφια, αλλά και να εκτρέφουν ζώα.

Προς το τέλος του διαγωνισμού, οι δύο ομάδες ενώνονται και γίνονται μία, και έτσι στην πορεία προκύπτει ο νικητής. Οι παίκτες μέσα από τη συμμετοχή τους θα διεκδικήσουν δύο μεγάλα έπαθλα: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Το τηλεοπτικό αυτό project θα προβάλλεται από νέα συχνότητα και ειδικότερα από τη συχνότητα του ANT1.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ το αγρόκτημα που θα φιλοξενήσει τους συμμετέχοντες του ριάλιτι βρίσκεται 25 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Τέλος, ένα από τα μεγάλα ονόματα που φημολογείται στο ίντερνετ ότι πρόκειται να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του ριάλιτι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)


Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν παρουσιάζει φέτος το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, και πολλοί υποστήριζαν πως ο λόγος που δέχτηκε ήταν λόγω της εγκυμοσύνης της γυναίκας του, Χριστίνας Μπόμπα, καθώς το ζευγάρι περιμένει δίδυμα. Το γεγονός αυτό, μάλιστα, επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον παρουσιαστή μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Διάβασε και αυτό: Νέο έτος μπήκε και ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας έξυπνα και οικονομικά! (vid)