Φάρμα

Η εβδομάδα των ημιτελικών στη Φάρμα ξεκινά και ο δρόμος προς τον ΤΕΛΙΚΟ θέλει δύναμη και αυτοσυγκέντρωση.

Οι 8 παίκτες παίρνουν μια βαθιά ανάσα και ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα τους που θα είναι καθοριστικό, γιατί όταν η πόρτα της ΦΑΡΜΑΣ ανοίξει, 2 από αυτούς θα βρεθούν εκτός.

Ποια θα είναι η τελική 6άδα που θα περάσει στην ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ;

  • Ο Σάκης έρχεται στη ΦΑΡΜΑ για την ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ που θα αναδείξει τον τελευταίο ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ θα είναι πανίσχυρος και μαζί με την εκλογή του θα κερδίσει αυτόματα και μια θέση στην ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ.
  • Ο ΑΡΧΗΓΟΣ θα επιλέξει 2 ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ, μέσα από δύο διαδικασίες, οι οποίες θα οδηγήσουν σε δύο ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ. Οι άλλοι 2 ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ θα προκύψουν μετά από δυο ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ.
  • Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ εξελίσσεται σε ντέρμπι μεταξύ Μάνου και Βασίλη. Ο Κουτσαβάκης γίνεται ο «πρωταγωνιστής» της διαδικασίας, καθώς με την ψήφο του καθορίζει το ποιος θα είναι ο τελευταίος ΑΡΧΗΓΟΣ.
  • Ποιον θα επιλέξει ο Κουτσαβάκης; Τον φίλο του από την αρχή του παιχνιδιού ή τον νεόκοπο φίλο του Βασίλη; Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην εξέλιξη του παιχνιδιού;
  • Η απόφαση του Κουτσαβάκη δημιουργεί εντάσεις και οι συζητήσεις για τις επιλογές του ΑΡΧΗΓΟΥ και της ομάδας έχουν ξεκινήσει.

Η Φάρμα έρχεται την Παρασκευή με ένα ακόμα εξαιρετικό επεισόδιο.

Τσέκαρε κι αυτό:

Αναστάσιος Ράμμος : Κυκλοφορεί το πρώτο του άλμπουμ