Φάρμα

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά για τη Φάρμα, η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ. Η πόρτα ανοίγει και γνώριμα πρόσωπα «εισβάλουν», διεκδικώντας ξανά μια θέση στον ΤΕΛΙΚΟ. Επιστροφές… καταστροφές;

Μια εβδομάδα πριν τους ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ, στη ΦΑΡΜΑ ξαναμπαίνουν οι: Μαίρη Μηλιαρέση, Δήμος Περπερίδης, Νίκη Χαντσαρίδου, Νεόφυτος Ηλία, Νάιρα Αλεξοπούλου, Γρηγόρης Αναστασιάδης, Αθανασία Τσουμελέκα, Αστρινός Χαραλαμπάκης.

Από τους 8 παίκτες που επιστρέφουν μόνο 4 θα συνεχίσουν στη ΦΑΡΜΑ και την επόμενη εβδομάδα, την ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ.

Οι 4 παίκτες που έχουν παραμείνει στη ΦΑΡΜΑ, Μάνος Πανταζής, Φανή Χαλκιά, Βασίλης Λέντζος & Κουτσαβάκης, έχουν κερδίσει δικαιωματικά τις άλλες 4 θέσεις στην ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ.

  • Η επιστροφή παλιών παικτών προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις, αλλά και δημιουργεί πολλές απορίες για το πώς έχουν διαμορφωθεί οι σχέσεις μέσα στη ΦΑΡΜΑ.
  • Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται και η Αθανασία σχολιάζει στον Κουτσαβάκη και στη Νάιρα ότι η Αγγελική ήταν η «κακιά» της παρέας, ενώ η Σάσα ήταν το «μωρό».
  • Ο Νεόφυτος είναι αυτός που δείχνει ο πιο αλλαγμένος και ο πιο αποφασισμένος για να φτάσει στον  ΤΕΛΙΚΟ. Σε σχέση με την προηγούμενή του παρουσία στη ΦΑΡΜΑ, είναι πιο ομιλητικός και δεν διστάζει, μάλιστα, να έρθει σε σύγκρουση με παίκτες που θεωρεί ότι έχουν κινηθεί ύπουλα.
  • Απόψε, ο Σάκης ανακοινώνει τις διαδικασίες μέσα από τις οποίες θα προκύψουν οι 4 παίκτες, από αυτούς που έχουν επιστρέψει, που θα βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στον ΤΕΛΙΚΟ.