Φάρμα

Η Φάρμα έρχεται το Σάββατο με ένα ακόμα επεισόδιο και αυτή τη φορά αγριεύει η κατάσταση με τον πρώτο μονομάχο, αλλά και με μία ψηφοφορία θρίλερ.

Τι θα δούμε στη Φάρμα το Σάββατο!

Ο Κουτσαβάκης είναι σχεδόν βέβαιος ότι θα πάρει τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σιγουρέψει την επιλογή του Αστρινού. Ακόμα και η Σάσα έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση μαζί του.

Και ενώ ο Σάκης έχει έρθει για τη διαδικασία της ΜΑΥΡΗΣ ΠΕΤΡΑΣ, ο Αστρινός είναι έτοιμος να αρπαχτεί με τον Κουτσαβάκη γιατί έσβησε από τον πίνακα μηνύματα που είχε γράψει για τη Σχολή του.

Στο τραπέζι, ακολουθεί έντονη συζήτηση και ο Αστρινός δίνει τελικά τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ στον Κουτσαβάκη. Η Μαρία εκφράζει την έκπληξή της γιατί είχε ζητήσει από τον Αστρινό να την επιλέξει, καθώς θέλει να φύγει από τη ΦΑΡΜΑ.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο Σάκης έχει μία έκπληξη για τους παίκτες: γράμματα από τους δικούς τους ανθρώπους, ώστε να πάρουν δύναμη και να συνεχίσουν τον αγώνα τους προς τον μεγάλο ΤΕΛΙΚΟ. Όλοι συγκινούνται και ιδιαίτερα η Σάσα, που μαθαίνει για όλα όσα έχει καταφέρει η κόρη της κατά την απουσία της.

Οι παίκτες έχουν λιγοστέψει και κάθε αρνητική ψηφοφορία είναι, πλέον, δύσκολη. Οριακά, η ψηφοφορία δεν καταλήγει σε ισοψηφία.

Ποιος ή ποια θα είναι αντίπαλος του Κουτσαβάκη;