Βίκυ Σταυροπούλου

Χαμός γίνεται στα τηλεοπτικά τις τελευταίες ημέρες με τη φάρσα που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας στη γνωστή κωμική ηθοποιό, Βίκυ Σταυροπούλου.

Η φάρσα ήταν για να λέμε την αλήθεια σκληροπυρηνική και πραγματικά φοβηθήκαμε και εμείς ως τηλεθεατές πως μπορεί να ζούμε τα τελευταία λεπτά της ηθοποιού. Πολλοί βγήκαν στα τηλεοπτικά παράθυρα και κατέκριναν τη φάρσα στην εκπομπή Best Friend’s Fear του Σάββα Πούμπουρα.

Παρουσιαστές άσκησαν σφοδρή κριτική στον Σάββα Πούμπουρα και την εκπομπή του και δικαίως εάν θέλετε και τη δική μας γνώμη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μπορεί να άντεξε και να μην κατέρρευσε ή τίποτα χειρότερο, αλλά ποιός μας λέει ότι το επόμενο θύμα της εκπομπής μπορεί να αντέξει κάτι αντίστοιχο. Διχασμένο πάντως ήταν και το κοινό, με βάση τα σχόλια που γίνονται στα social media, αφού κάποιοι μιλούν για μία άκρως επιτυχημένη φάρσα κι άλλοι αναφέρουν χαρακτηριστικά πως εξαιτίας της φάρσας αυτής θα μπορούσε να κινδυνεύσει η ζωή της Βίκυς Σταυροπούλου.

Η φάρσα όντως ήταν σκληρή και δεν είναι λίγες οι φορές που στο εξωτερικό έχουν υπάρξει μοιραία περιστατικά με φάρσες, που άνθρωποι έχουν μείνει μέχρι και ανάπηροι από τέτοια παιχνιδάκια.

Η ίδια πάντως η Βίκυ Σταυροπούλου ακόμα και αυτό το αντιμετώπισε με χιούμορ. Μίλησε δηλαδή για τη διχογνωμία στην κοινή γνώμη και δήλωσε πως η ίδια ζει με φάρσες όλη της τη ζωή.

Πάντως, ο ΑΝΤ1 φαίνεται να απολαμβάνει το θόρυβο που έχει ξεσπάσει γιατί τα νούμερα της εκπομπής ήταν εξαιρετικά και θα γίνουν ακόμα καλύτερα περιμένοντας το κοινό την επόμενη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα.

Αλλά με λίγο μέτρο βρε αγόρι…