Faust

Το 2023 μπαίνει στο Faust με θόρυβο. Στις 2 Ιανουαρίου, καλωσορίζουμε τη νέα χρόνια με τον δυναμικό και ενθουσιώδη Άγγελο Πεντάρη υπό τον ρυθμό των ντραμς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε μια εκρηκτική συνεργασία, η μοναδικότητα ενός μπαρ σε ένα διατηρητέο κτήριο που φιλοξενεί κάθε χρόνο τα κορυφαία μουσικά – και εν γένει καλλιτεχνικά – events της πόλης συναντά την ενέργεια και το δυναμισμό του ντράμερ Άγγελου Πεντάρη. Στον απόηχο των εορταστικών πυροτεχνημάτων, η ξέφρενη διασκέδαση συνεχίζεται, με τον Άγγελο να δίνει το τέμπο, και το Faust Athens να γεμίζει με μουσική, τραγούδι και χορό. Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys και 2Pac συναντούν Taylor Swift, Dua Lipa και Lizzo, σε μια βραδιά που θα ξεσηκώσει με διασκευές και remixes κορυφαίων επιτυχιών των τελευταίων δεκαετιών, από τα ξέφρενα 90s μέχρι σήμερα. Το πρόγραμμα που μαζί με τον Άγγελο Πεντάρη, επιμελείται ο DJ Πέτρος Ανδρούτσος θα εμπλουτίσουν οι επιλογές του κοινού, διαμορφώνοντας την ενέργεια και διάθεση της συναυλίας και δημιουργώντας έτσι μια ξεχωριστή taylormade εμπειρία σχεδιασμένη ειδικά για τους επισκέπτες του νούμερο 1 χώρου ψυχαγωγίας στην καρδιά της Αθήνας.

Λίγα λόγια για τον Άγγελο Πεντάρη

Ντράμερ, motivational speaker και λάτρης του αθλητισμού, ο 26χρονος Άγγελος Πεντάρης αφοσιώνεται από νεαρή ηλικία στην αγάπη του για τη μουσική. Στα 17, φεύγει για την Αμερική, όπου γίνεται ένας από τους τρεις φοιτητές του έτους του που αποφοιτούν από το Los Angeles College of Music, με Bachelor’s of Music και έμφαση στο Drum Performance. Έχοντας κάνει περιοδείες και παίξει σε πολλά συγκροτήματα, αποφασίζει να κάνει ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα του, μπαίνοντας στον κόσμο της μουσικής παραγωγής και εγκαινιάζοντας τα GEM Studios στο Νέο Ηράκλειο. Γεννημένος με εγκεφαλική παράλυση, έχει πλέον κατορθώσει, χάρη στην επιμονή και την θετική του διάθεση, να ξεπεράσει την κινητική του αναπηρία· επιδεικνύοντας στη δουλειά του την ίδια αποφασιστικότητα που διαθέτει και στην καθημερινότητά του, κάθε χτύπημα της μπαγκέτας μεταδίδει στο κοινό το πάθος του για τη ζωή.

Tσέκαρε και αυτά:

Σπύρος Μαρτίκας : Το άγνωστο βίντεο από το Survivor

Πόκεμον : Ποια θα αφανίζαν οι χρήστες του Reddit