Faust

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου αν θέλετε να λικνιστείτε σε ρυθμούς swing και να ακούσετε την καλύτερη swing μπάντα ever, ο προορισμός σας θα είναι το Faust που θα φιλοξενεί τους Speakeasies Swing Band.

 

Έρχονται από τη Θεσσαλονίκη για μία μόνο παράσταση, φέρνοντας αέρα από τον Βαρδάρη και κάτι από τον ερωτικό μύθο της πόλης.

Το συγκρότημα έρχεται από τη Θεσσαλονίκη για μία μόνο ζωντανή εμφάνιση στη σκηνή του Faust με ήχους Swing, Jazz, Blues και Dixieland.

Από το 2010, οι The Speakeasies Swing Band, ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και φεστιβάλ του εξωτερικού. Μοιράστηκαν την σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Parov Stelar, Ray Collins, Cherry Poppin Daddies, Hillbilly Moon Explosion, κ.ά. Μεταξύ άλλων, έχουν εμφανιστεί σε ιδιαίτερες εκδηλώσεις όπως ο γάμος της, βραβευμένης με όσκαρ ηθοποιού, Jessica Chastain.

Έχουν συμμετάσχει επίσης, στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου με την παράσταση “Homesickness Blues” σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση και ενορχήστρωση Κώστα Βόμβολου. To 2012 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο ‘Bathtub Gin’ το οποίο πλαισιώθηκε από τα μουσικά βίντεο των ‘Bright Lights Late Nights’ και του βραβευμένου πλέον, από την International Songwriting Competition (ISC), ‘Black Swamp Village’. Το 2015 επανέρχονται με το ‘Land of Plenty’, έναν δίσκο αποτελούμενο απο 10 τραγούδια, σε ήχους Swing, Jazz, Blues και Dixieland. Το 2019 κυκλοφορούν το single “Walkin’ Away Blues” και το 2020, κατά την διάρκεια της πανδημίας, κυκλοφορούν τον πλήρη δίσκο “Uproaring Twenties”. Τον Δεκέμβριο του 2021 κυκλοφόρησαν το Χριστουγεννιάτικο EP “Doing Some Christmas Caroling”.

 

• Official Website: www.speakeasies.gr

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 10€ (δεν περιλαμβάνει ποτό)
T. κρατήσεων: 210 32 34 095

Τσέκαρε και αυτό : Κιμ Καρντάσιαν : Την αγνόησε η Anna Wintour