Φελίσια Τσαλαπάτη

Η Φελίσια Τσαλαπάτη είναι μια νέα γυναίκα που έχε φέρει στη ζωή ένα πανέμορφο παιδάκι, είναι ραδιοφωνική παραγωγός και εμφανίζεται στο πλευρό του Τριντάφυλλου στο show του Alpha “J2US“. Eίναι μια πολύ όμορφη παρουσία και πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως δεν έχει κανένα άγχος και όλα είναι ρόδινα επειδή είνα ένας χαρούμενος άνθρωπος.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκάλυψε πως βίωνε κρίσεις πανικού και χρειάστηκε να πάρει αγωγή για να μπορέσει να τις αντιμετωπίσει μιας και ήταν πολύ έντονες.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει η δουλειά της και το άγχος που προκαλείται όταν πρέπει να κάνει πολλά πράγματα καθώς έχει μια έντονη καθημερινότητα.

“Έχω πάθει πολλές κρίσεις πανικού για τη δουλειά αλλά όταν το λέω πάντα οι συνεργάτες μου μού λένε: Άσε ρε, αγχώνεσαι εσύ, δεν σου φαίνεται. Θυμάμαι ότι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που ήταν πολύ καλός και ήμουν με τα κορίτσια, ένιωθα τα πόδια μου να τρέμουν και έχανα την ανάσα μου. Χρειάστηκε να πάρω αγωγή για να μην παθαίνω κρίση πανικού”.

Το αντιμετώπισε και κάνει προσπάθειες για είναι καλά μέσα της!

Τσέκαρε και αυτά: