Φένγκ σούι

Το φένγκ σούι είναι μια κινέζικη φιλοσοφία η οποία αφορά στους τρόπους με τους οποίους συμπεριφερόμαστε στο σπίτι μας και στις καταστάσεις που δημιουργούμε έτσι ώστε να υπάρχει θετική ενέργεια τριγύρω μας.

Μπορεί η τύχη να βοηθά τους θαρραλέους, αλλά υπάρχουν πράγματα τα οποία μπορούμε να κάνουμε και εμείς για να την προκαλέσουμε να έρθει προς το μέρος μας και να μας ευνοήσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιο που έχουμε δημιουργήσει και περνούμε χρόνο σε αυτό όταν θέλουμε να ξεκουραστούμε, να κοιμηθούμε και να ηρεμήσουμε! Αλλά πολλές φορές μπορεί να “κρύβεται” αρνητική ενέργεια σε αυτό, διότι η δική μας ένταση διοχετεύεται στο χώρο ενώ υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν είναι τοποθετημένα σωστά και φέρνουν δυσαρέκσεια.

 

Τι μπορείς να κάνεις σύμφωνα με το φένγκ σούι για να έχεις τύχη στο σπίτι σου

#1. Φρέσκα λουλούδια 

Τα φρέσκα λουλούδια πάντα μας φτιάχνουν τη διάθεση! Είναι σημαντικό να υπάρχουν “ζωντανά φυτά” στο χώρο μας γιατί θεωρούνταν πολύ τυχερά και πρέπει να αποφεύγει αυτά που έχουν αγκάθια γιατί μπλοκάρουν το τσι. Μην ξεχνάς να τα αλλάζεις όταν τα βλέπεις μαραμένα.

#2. Λευκά φώτα 

Τα λευκά φώτα είναι και αυτά που φέρνουν τύχη! Γενικότερα, το λευκό θεωρείται πολύ τυχερό και όταν ο φωτισμός φέρει ακτίνες λευκού χρώματος συνήθως η τύχη είναι με το μέρος μας. Μάλιστα, αν βάλεις λευκά φώτα στην είσοδο σου ή φωτάκια λευκά σε κάποιο σημείο του σπιτιού, ενισχύεις την τύχη σου!

Τσέκαρε και αυτά:

Ύπνος : Γιατί δεν πρέπει να κοιμόμαστε στον καναπέ

Δωρεάν ίντερνετ Αθήνα : Που μπορείς να πας