Φετίχ

Τα φετίχ είναι κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να θεωρείται για κανέναν ταμπού και όλοι κάποια στιγμή έχουμε παρατηρήσει πως στις ερωτικές μας συνευρέσεις έχουμε ανακαλύψει πως μας αρέσει κάτι το οποίο μπορεί να μην είναι κοινό και συνηθισμένο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Οι φετιχιστές είναι πολύ περισσότεροι από όσους νομίζεις και καθώς γνωρίζεις έναν άνθρωπο μπορεί να ανακαλύψεις πως έχει μια αδυναμία στα πόδια και πιο συγκεκριμένα στις πατούσες, κάποιον να έχει ένα ιδιαίτερο θέμα με τα μαλλιά και με άλλα σημεία του σώματος ή να του αρέσει να κάνει… εξωτερικές δραστηριότητες! Όταν ένας άνθρωπος σου ανοίγεται και σου αποκαλύπτει τα φετίχ σου, πρέπει να τα σεβαστείς αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία σίγουρα δεν πρέπει να κάνεις.

Ποια είναι αυτά

#1.Μην κοροϊδέψεις 

Δεν είναι εύκολο να μοιραστεί κάποιος τα πιο βαθιά θέλω του ειδικά όταν υπάρχουν άνθρωποι που τα κατακρίνουν! Επομένως, αν σου μιλήσει για αυτά μην τον κοροϊδέψεις και απλά άκουσε τον!

#2. Αν δε σου αρέσει ή δε σου βγαίνει μην το κάνεις

Επειδή ο τύπος που γουστάρεις έχει συγκεκριμένες προτιμήσεις δε σημαίνει πως το ίδιο ισχύει για εσένα. Αν δε σου αρέσει κάτι δεν πρέπει να το κάνεις! Ο σκοπός είναι να απολαμβάνουμε ότι κάνουμε!

Τσέκαρε και αυτά: