Φίδι

Παραθεριστές ενός ξενοδοχείου στην Ταϋλάνδη έπαθαν σοκ όταν ένας ταξιδιώτης βρήκε στην πισίνα ένα γιγαντιαίο φίδι το οποίο κολυμπούσε αμέριμνο στο νερό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μια Βρετανίδα influencer ονόματι Ελίζαμπεθ Ελέκτρα απαθανάτισε το τεράστιο ερπετό να κάνει βόλτες στην πισίνα το βράδυ και ο φωτισμός άλλαζε με αποτέλεσμα να φαίνεται εντυπωσιακό αλλά και τρομακτικό παράλληλα.

“Βρίσκομαι στην Ταϋλάνδη για διακοπές και εμφανίστηκε ένα φίδι 3,6 μέτρων στην πισίνα”, αναφέρει στο βίντεο της.

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνθρωπος ο οποίος εργάζεται στο ξενοδοχείο να προσπαθεί να απομακρύνει το ερπετό από το χώρο.

@elisabethelektra #thailand #thailandtiktok #thailandtourism #snake #snakerescue #snakesoftiktok #wildlife #wildliferescue #snakes #snaketok ♬ The Snake – Al Wilson

Πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να απομακρύνουν το ερπετό και στ τέλος τα κατάφεραν καθώς ήταν πολύ δύσκολο το task.

Τα μεγάλα και θανατηφόρα φίδια δεν είναι ασυνήθιστα στην Ταϋλάνδη η οποία μετρά πολλά είδη με δηλητηριώδη ερπετά τα οποία δε διστάζουν να εμφανιστούν μπροστά σε ανθρώπους και να τους “χτυπήσουν'” με το δηλητήριο τους.

Το τεράστια ερπετό που εμφανίστηκε κατάφερε να τρομάξει τους πάντες αλλά οι άνθρωποι του ξενοδοχείου το απομάκρυναν έτσι ώστε να μπορέσουν όσοι μένουν στο ξενοδοχείο να περπατήσουν ελεύθεροι.

Οπότε, αν πας διακοπούλες σε εξωτικό μέρος να δώσεις βάση σε ότι κυκλοφορεί γύρω σου!

Τσέκαρε και αυτά: