Φιλί Βίσση Βανδή

Φιλί Βίσση Βανδή: Η 25χρονη κόντρα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή έλαβε τέλος επιτέλους στη σκηνή του «Just the 2 of us», γεγονός που προκάλεσε φρενίτιδα στα social media, αλλά υπήρξε και μία αντίδραση που πραγματικά μας έκανε να πούμε “αλήθεια τώρα;”.

Το φιλί Βίσση Βανδή στο στόμα φαίνεται πως σκανδάλισε ορισμένους, που βρήκαν την ευκαιρία να το σχολιάσουν αρνητικά επικαλούμενοι μάλιστα – άκουσον άκουσον – τα μέτρα για τον covid.

Και ο λόγος είναι για τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης κ. Βασίλη Γραμμένο, ο οποίος έσπευσε να το σχολιάσει μέσω Twitter.

 

Όπως θα δείτε και στην παραπάνω ανάρτηση στο Twitter από τον κ. Βασίλη Γραμμένο φαίνεται πως ο άνθρωπος ενοχλήθηκε γιατί οι δύο τους φιλήθηκαν στο στόμα και δεν τήρησαν τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Και ερχόμαστε να αναρωτηθούμε εμείς αρχικά για το φιλί Βίσση Βανδή:
  • Γιατί ο κ. Γραμμένος εγκαλεί την κυβέρνηση; Τι θα έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση, να στείλει περιπολικά να τις συλλάβει;
  • Μιλάει ο κ. Γραμμένος για το φιλί και πως δεν επιτρέπεται λόγω της πανδημίας. Πότε έγινε αυτό και δεν έχει ενημερωθεί κανείς; Σε ποια εγκύκλιο αναφέρεται κάτι τέτοιο και σε ποιο νόμο με τα μέτρα κατά της διασποράς του ιού; Πουθενά είναι η απάντηση!
  • Γιατί ο κ. Γραμμένος αναφέρεται ότι οι δύο κυρίες, όπως τις χαρακτηρίζει χαίρουν απήχησης κυρίως από μικρά παιδιά; Να το πούμε λαϊκά δηλαδή… που κολλάει η πιθανή διασπορά του ιού από το συγκεκριμένο φιλί με τα παιδιά; Μην δουν τα μικρά παιδιά τη διασπορά ενός ιού live;
  • Αναφέρει επίσης πως όλα αυτά έγιναν σε ζωντανή μετάδοση! Εάν ήταν μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή δεν θα είχε πρόβλημα δηλαδή ο βουλευτής με το φιλί Βίσση Βανδη;

Στο συμπέρασμα εμείς που καταλήγουμε πάντως είναι πως ο κ. Βασίλης Γραμμένος μάλλον ταράχθηκε με το γεγονός πως μία γυναίκα φίλησε μία άλλη γυναίκα στο στόμα και ουδόλως εάν αυτό βοήθησε στη διασπορά του ιού.