Φίλιππος Σοφιανός

Ο ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός παρέθεσε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” και μίλησε για τους γάμους του, για τα “χρυσά” κασέ των ηθοποιών, αλλά και τις ερωτικές του σκηνές στην τηλεόραση.

Αρχικά, ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και τους γάμους απάντησε ότι έχει ένα συγκεκριμένο πρότυπο οικογένειας που δε βρίσκει εφαρμογή. Επιπροσθέτως, ανέφερε ότι σε αυτά τα θέματα είναι παραδοσιακός, δηλαδή η γυναίκα βρίσκεται στο σπίτι, ενώ ο άντρας είναι έξω, φροντίζει, επιστρέφει, φεύγει κι έρχεται.

Επιπλέον, ο Φίλιππος Σοφιανός επισήμανε ότι δεν είναι εύκολο για κάποιον άνθρωπο να δεχτεί τη ζωή ενός ηθοποιού, αλλά κι ότι δεν έχει μπλέξει ποτέ με ανθρώπους που σχετίζονται με τη δουλειά του. Μάλιστα, πιστεύει ότι η σκηνή είναι ιερή και δεν ερωτευόταν συναδέρφούς του.

Ακόμη, ο ηθοποιός ρώτησε έναν τηλεοπτικό σταθμό λέγοντας “Είμαι ο Φίλιππος Σοφιανός, έχετε κάποιο ρόλο για μένα;” και μετά από πέντε μέρες δέχτηκε ένα τηλεφώνημα με μια φωνή να του λέει “το κανάλι δεν γουστάρει”.

Επίσης, όταν έπρεπε να παίξει σε ερωτικές σκηνές δεν αισθάνθηκε καμία αμηχανία, αλλά και φρόντιζε πάντα να καλύπτει με το χέρι του επίμαχα σημεία συναδέλφων του.

Τσέκαρε την αποκλειστική συνέντευξη του ηθοποιού:

Τέλος, ο Φίλιππος Σοφιανός επισήμανε ότι η Βάνα Μπάρμπα ήταν εκείνη που “πάτησε πόδι” και έσπασε το φράγμα όσον αφορά στα κασέ των ηθοποιών.

Διάβασε και αυτό: Όσα δε γνωρίζουμε για τον κούκλο Ηλία Μπόγδανο που μπαίνει στο Survivor (pics)