Φίλιππος Σοφιανός

Ο Φίλιππος Σοφιανός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Φλερτ» της Νάντιας Κοντογιώργη και μίλησε για αρκετά θέματα που απασχολούν αρκετό κόσμο.

Μεταξύ αυτών, ο ηθοποιός μίλησε και για την ιδιωτική τηλεόραση, η οποία στο βωμό του χρήματος προσφέρει απλόχερα «το σύνδρομο του μπανιστιρτζή».

«Η τηλεόραση πια έχει ξεσπαθώσει, έχει ξεβρακωθεί, δεν την ενδιαφέρει καμία επιμόρφωση, δεν την ενδιαφέρει καμία κουλτούρα, κανένας πολιτισμός. Δεν μιλάω για τη δημόσια τηλεόραση, μιλάω για τα ιδιωτικά κανάλια, τα οποία είναι ιδιωτικά μαγαζιά και κάνουν τη δουλειά τους. Η δουλειά τους είναι αυτή, να βγάλουν φράγκα.

Το “βγάζω φράγκα” σημαίνει ότι υποκινώ τα πιο ταπεινά ένστικτα του ανθρώπου, τα γαργαλάω, τα τσιγκλάω για να τα κάνω θέμα και νούμερα ακροαματικότητας για να δείξω την άλλη μέρα ότι να ποιο είναι το πρώτο κανάλι.

Στηριγμένο που; Στην απόλυτη χυδαιότητα; Στο απόλυτο ριάλιτι; Στην απόλυτη κλειδαρότρυπα; Στο σύνδρομο του μπανιστιρτζή που θέλουν όλοι να βάλουν το μάτι σε μια κλειδαρότρυπα και να βλέπουν τι κάνει ο άλλος; Είναι εξωφρενικό αυτό το πράγμα», είπε ο Φίλιππος Σοφιανός.