Φίλτρα TikTok : Όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή τα γνωστά filters του Instagram αλλά το κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το οποίο όλοι ασχολούνται τώρα και βλέπουμε συνεχώς νέα trends να ξεπηδούν δεξιά και αριστερά έχει καταφέρει να πάρει όλη την αγορά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

ad

Υπάρχει ένα νέο φίλτρο το οποίο έχει συγκλονίσει τις infuencers της παγκόσμιας κοινότητας και τις Ελληνίδες Instagrammers και ονομάζεται “bold Glamour”. Πρόκειται για ένα φίλτρο το οποίο φαίνεται πολύ φυσικό και απλά αναδεικνύει το πρόσωπο σαν να έχουμε ένα κάνει ένα πολύ καλό μακιγιάζ.

Πολλά είναι τα κορίτσια που το έχουν δοκιμάσει και έχουν πάθει πραγματικά σοκ με τον τρόπο που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά τους ενώ δεν είναι λίγες οι Ελληνίδες οι οποίες τα έχουν χρησιμοποιήσει και έχουν αναρτήσει βίντεο όπου λένε πως δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό ου κάνει ενώ παράλληλα τρολάρουν την “φυσική ομορφιά” τους λέγοντας πως ξύπνησαν έτσι.

@j.touni Έχω εθιστεί μάλλον σε αυτα τα fake beauty standards 🥲 έχουμε ξεχάσει πως μοιάζουμε κορίτσια! 💩💩💩👀 #filter #fyp #foryoupage #viral #greece ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Φίλτρα TikTok  – Μια από αυτές που δοκίμασε το φίλτρο ήταν και η Ιωάννα Τούνη η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει πως υπάρχει αυτό το φίλτρο και μόλις το δοκίμασε φαινόταν απλά σαν να έχει κάνει ένα πολύ καλό μακιγιάζ και τίποτα παραπάνω!

Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, βρες το στο TikTok και δες τη διαφορά!

Tσέκαρε και αυτά: