Φλερτ

Ένας από τους χειρότερους τύπους ανδρών που έχουμε συναντήσει EVER είναι αυτός που χρησιμοποιεί το φλερτ για να πάρει επιβεβαίωση!

Πολλά είναι τα αγόρια τα οποία κυκλοφορούν εκεί έξω και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις! όμως, υπάρχουν κάτι άτιμοι τύποι οι οποίοι καμουφλάρονται με το image του good boy που θέλει να κάνει σχέση και όνειρα με την κορασίδα που θα εμφανιστεί μπροστά του, αλλά τελικά το μόνο που θέλουν είναι να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση τους και να πάρουν την επιβεβαίωση!

 

Πώς θα τους αναγνωρίσεις αυτούς τους τάχα μου κυρίους που χρησιμοποιούν το όμορφο φλερτ για να πάρουν επιβεβαίωση:

#1.Θα σε γνωρίσει και αμέσως θα συμπεριφέρεται λες και ανακάλυψε τον πιο ξεχωριστό άνθρωπο στον κόσμο γιατί ξέρει πως θέλεις να νιώσεις μοναδική! Είναι τέχνη παιδί μου! Οπότε όπου ακούς πολλά, κράτα και μικρό καλάθι γιατί κάτι θέλει να πετύχει!

#2.Μόλις θα σου κάνει ένα κομπλιμέντο, αμέσως θα έρθει η ερώτηση «Εγώ πως σου φαίνομαι», «Εγώ σου αρέσω», και τα λοιπά! Boring, boring, boring!

#3.Θα μιλάει όλη την ώρα για το γεγονός πως οι πρώην του δεν έχουν εκτιμήσει όλα τα ψυχικά χαρίσματα τα οποία έχει και θα περιμένει από εσένα να τον «λυπηθείς» και να την πατήσεις με όλες τις μπαρούφες που λέει!

Btw, να ξέρεις πως αυτός ο τύπος μιλάει και με άλλες δέκα για να φουσκώνει ο εγωισμός του! Απλά στο λέω!