φλερτ

Και με τέτοια ζέστη, όλος ο κόσμος είναι έξω και για όποιον αντέχει τέτοιες θερμοκρασίες ήρθε η ώρα να πούμε λίγα πράγματα για το πώς μπορείτε να κάνετε το φλερτ.

ad

Αυτά προφανώς που θα δείτε γραμμένα, δεν είναι δικής μας έμπνευσης αλλά κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οπότε ευθύνη δεν φέρουμε για αυτό που θα συμβεί εάν τα πείτε.

Υπάρχουν πάντα κάποιες ατάκες που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να φλερτάρετε το πλάσμα που σας αρέσει αν και η δική μας θέση εδώ στο citynow είναι πέρα από το αρχικό παιχνίδισμα με τα μάτια, στηρίζουμε την κατά μέτωπο προσέγγιση χωρίς καμία προκάτ ατάκα κι αν μπορεί να το αντέξει ο άλλος έχει καλώς… αλλιώς πάμε για άλλα.

Πριν πάμε επίσης στις ατάκες αυτές μία χρήσιμη συμβουλή! Όταν θέλετε να προσεγγίσετε το άτομα που σας ενδιαφέρει ένα πράγμα θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας. Να νιώθετε αυτοπεποίθηση και να είστε πάνω από όλα εσείς ερωτευμένοι με τον εαυτό σας.

Πάμε να δούμε λοιπόν κάποιες ατάκες για το φλερτ.

  • Ο φίλος μου εκεί θέλει να μάθει εάν έχω ελπίδες να βγεις μαζί μου για ποτό;

Ωραία ατάκα, παιχνιδιάρικη, τρώει το σκάλωμά του το άλλο πρόσωπο και μπορεί να έχετε ελπίδες λόγω του χιούμορ σας.

  • Πρέπει να κάνεις την ανατροπή και να πεις ναι για να βγεις μαζί μου

Επίσης καλή ατάκα που επίσης θα προκαλέσει ένα ξάφνιασμα στο άλλο πρόσωπο που θα χρειαστεί πάνω από πέντε δευτερόλεπτα να σκεφτεί τι ακριβώς είπατε.

  • Ορίστε έφτασα μπροστά σου! Έχεις άλλες δύο ευχές να κάνεις πια!

Πολύ αυτοπεποίθηση αυτή η ατάκα και σίγουρα το άλλο πρόσωπο εάν δεν τρώει όλη την ημέρα lemon pie σίγουρα θα γελάσει. Κι αυτό είναι ένα καλό πρώτο βήμα.

  • Είμαι από μία εταιρεία στατιστικών ερευνών και κάνω μία έρευνα! Είσαι ελεύθερη το επόμενο Σάββατο;

Λίγο boring στα αυτιά μας, αλλά ποιός ξέρει εάν είναι φαν των μαθηματικών και της στατιστικής μπορεί και να σου βγει.

Αυτά είναι μερικά από τα λίγα που μπορεί να σκεφτεί κάποιος προκειμένου να προσεγγίσει το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει. Αλλά ξαναλέμε εμείς στηρίζουμε τον ευθύ τρόπο προσέγγισης με απλά και κατανοητά λόγια. Εάν μπορέσει κάποιος να εκτιμήσει την ευθύτητα τότε σούπερ, εάν δεν μπορέσει τότε next για φλερτ.

Ad