Φλερτ

Το φλερτ είναι κάτι το οποίο θέλουμε όλοι να έχουμε στη ζωή μας και υπάρχουν στιγμές στην καθημερινότητα μας όπου βρίσκεται μπροστά μας ένας άνθρωπος και αποφασίζουμε να κουνήσουμε τις βλεφαρίδες μας λίγο παραπάνω από το κανονικό!

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Γνωρίζουμε κόσμο με σκοπό να έρθουμε κοντά για τον λόγο που επιθυμούμε και για να ξεκινήσει οτιδήποτε πρέπει να κάνουμε μια μικρή τσαχπινιά για να φτάσουμε στο ραντεβού που τόσο πολύ θέλουμε. Έτσι, λοιπόν, ξεκινάμε μια συζήτηση – όπου κι αν τον γνωρίσαμε αυτόν τον άνθρωπο και αρχίζει το φλερτάρισμα το οποίο είναι ωραίο αν ταιριάζει με αυτά που θέλουμε και σκεφτόμαστε.

 

Ωστόσο, όλοι κάνουμε κάποια λάθη όταν φλερτάρουμε και τα πιο χαρακτηριστικά είναι δυο :

#1.Προτρέχουμε 

Όταν γνωριζόμαστε με έναν άνθρωπο, περιμένουμε λίγη ώρα μέχρι να μπορέσουμε να ζητήσουμε ή να μας ζητήσει αυτό το ραντεβού που θέλουμε. Κάνουμε κουβεντούλα, λέμε και κανένα αστείο με σκοπό να μάθουμε πέντε πράγματα και έπειτα προχωράμε στο ραντεβού. Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο έξω που θα ήθελες να ξαναδείς μιλάς μαζί του για κάμποση ώρα προτού καταλήξετε στην ανταλλαγή τηλεφώνου! Μην προτρέχεις, άσε τη φάση να κυλίσει!

#2.Υπεραναλύεις 

Δε θέλει μεγάλη ανάλυση αυτό που ζεις! Φλερτάρεις με έναν άνθρωπο και απλά αφήνεις την κουβέντα να προχωρήσει! Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι το μετά και να κάνεις διάφορα σενάρια! Άσε το φλερτ να προχωρήσει!

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad