Φλερτ

Το φλερτ είναι ένα είδος προς εξαφάνιση και μπορεί όλοι να γκρινιάζουν πως ουδείς δεν φλερτάρει πια, αλλά ακόμα και εκείνοι που παραπονιούνται ούτε οι ίδιοι δεν φλερτάρουν.

Και το παράδοξο είναι πως εκεί έξω τριγυρνούν υπέροχα πλάσματα. Ωστόσο, τι γίνεται με όσους παραπονιούνται πως δεν πέφτουν “θύματα” του φλερτ. Το πρώτο που πρέπει να ξέρουν είναι πως ο κόσμος δεν φλερτάρει οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνονται τόσο.

Υπάρχουν όμως και συγκεκριμένοι λόγοι που μπορεί να σας μπλοκάρουν και έτσι να μην σας φλερτάρουν.

Ένα από αυτό είναι το γεγονός ότι μπορεί να έχετε βγει με λάθος παρέα! Δεν μπορεί κάποιος να περιμένει να τον φλερτάρουν εάν έχει βγει με φίλους ή φίλες που βρίζουν όλους εκείνους που δεν φλερτάρουν. Πολλή αρνητική ενέργεια και διαχέεται στο χώρο και δεν πλησιάζει ούτε ψύλλος.

Ο δεύτερος λόγος μπορεί να είναι το γεγονός ότι είσαι σε υστερία. Θέλεις να σε φλερτάρουν, αλλά αυτό έχει καταντήσει εμμονή με αποτέλεσμα εσύ να κοιτάς από εδώ και από εκεί ψάχνοντας ποιός θα είναι αυτός που θες να σε φλερτάρει. Αυτό το απεγνωσμένο δυστυχώς φαίνεται και δεν δημιουργεί ωραία αίσθηση.

Ο τρίτος πολύ βασικός λόγος είναι το γεγονός πως δεν εκπέμπεις αυτοπεποίθηση. Μπορεί να έχεις φορέσει τα πιο ωραία ρούχα σου, αλλά εάν δεν πιστεύεις πως αξίζεις για να σε φλερτάρουν, αυτό γίνεται αντιληπτό και άκρως απωθητικό.

Ο τέταρτος και τελευταίος λόγος είναι γιατί μπορεί να μην μοιάζεις διαθέσιμη. Μπορεί να έχεις βγει με τέτοιο σκοπό έξω, αλλά εάν είσαι μονίμως μπροστά στο κινητό σου και ο νους σου είναι πως να κάνεις το story σου για τα social media, μην περιμένεις να έρθει κάποιος να σε φλερτάρει.